Vrtić Digni prstić za svoj vrtić 15. travnja 2020.

DV Hlojkica treba obnoviti igralište kvalitetnim i sigurnim spravama

Foto: DV Hlojkica
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pročitaj priče kojima je nominirano deset finalista i glasuj za vrtiće koji će osvojiti 25.000, 15.000 i 10.000 kuna

Početkom ožujka krenuo je veliki nagradni natječaj Pampersa i portala missMAMA pod imenom Digni prstić za svoj vrtić. Među više od 200 prijava, odabrali smo deset finalista među kojima možeš glasovati za svog favorita i razveseliti djecu.

Glasovanje traje od 10. travnja do 3. svibnja, a čitatelji će glasovima izabrati tri najbolje priče. Vrtić s najviše glasova dobit će 25.000 kn, drugoplasirani vrtić će dobiti 15.000 kn, a trećeplasirani 10.000 kn. 

Glasuj za DV Hlojkica!

 | Author: DV Hlojkica Foto: DV Hlojkica

Priča s kojom je nominiran DV Hlojkica, Delnice:

Naš dječji vrtić Hlojkica, nalazi se u zelenom srcu Hrvatske, u gradu Delnice... Iako Gorski kotar obiluje prirodnim ljepotama, nažalost naše vanjsko igralište nije baš tako lijepo. Kao nova ravnateljica trudim se pronaći financijska sredstva, upravo za potpunu obnovu našeg igrališta, kvalitetnim, sigurnim igralima, na radost najvećega bogatstva našeg grada - djece!!! Svatko Vam se naravno obraća sa svojim potrebama, pa tako i ja, u ime Hlojkice... Hlojkica u prijevodu sa delničkog dijalekta znači jelkica... U ime svih naših malih "jelkica" nadam se da ćete nam pomoći kako sam navela u obnovi našeg igrališta...

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.