Trudnoća Trudnica 30. ožujka 2024.

Pokazala kako izgleda depilacija u trudnoći i nasmijala mnoge

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Žena pokazala kako izgleda brijanje u poodmakloj fazi trudnoće, a mame diljem svijete poistovjetile su se sa šaljivom objavom

U visokom stupnju trudnoće, uobičajeni rituali poput pranja kose, pedikure i brijanja postaju nemoguća misija. Koliko takve male stvari mogu postati problematične pokazala je je popularna influencerica koja se krije iza Instagram profila @saratiofficial. 

Sarati se trenutno nalazi u trećem tromjesečju trudnoće te je priznala da joj drugo stanje, očekivano, uzrokuje tjelesne promjene koje utječu na obavljanje svakodnevnih zadataka. Tako je primjerice spremanje za izlazak postalo poprilično izazovno.

"Kad si trudna, a navečer ideš na party", napisala je uz video koji je snimila uz glazbenu podlogu iz Rockyja, popularnu pjesmu Eye of the Tiger.  Skinula se u grudnjak i gaćice, namazala cijelo tijelo kremom za brijanje. Pokušala je obrijati bikini zonu, ali ništa nije vidjela od trbuha. Podigla je jednu nogu, pokušala si pomoći ogledalom, ali na kraju je odustala. "Službeno - ne vidim što brijem", rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SARATI (@saratiofficial)

 

Video je skupio 61.7 milijuna pregleda i 2.5 milijuna lajkova te nasmijao mnoge žene koje su priznale da su u istom problemu. "Imam supruga koji mi pomaže", "Nisam obrijala noge od 3. mjeseca trudnoće. Sada sam trudna 8 mjeseci", samo su neki od komentara.

Možda te zanima... Je li depilacija intimnog područja u trudnoći zaista potrebna? Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.