Trudnoća 07. lipnja 2022.

Trudna Hana Huljić: Sad malo pretjerujem s 'guglanjem', ali inače sam skroz umjerena

Foto: Stipe Ninčević ;Trudna Hana Huljić: Sad malo pretjerujem s 'guglanjem', ali inače sam skroz umjerena
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Buduća mama rekla je da pazi na pravilnu prehranu i da tablete uzima samo kad baš mora

Sve pratim i sve me interesira, pogotovo medicina. Da nisam kompozitor bio bih doktor, i to doktor House. Inače sam opterećen medicinom jer mi je mama bila zdravstveni radnik, a i hipohondar sam tako da sve jako pratim, kazao je glazbenik Tonči Huljić (60) na otvaranju splitske poliklinike. Kako kaže, jako brine za zdravlje i pokušava svakodnevno trenirati.

Kad je riječ o brizi za zdravlje, njegova kći Hana Huljić (31), koja očekuje prvo dijete sa suprugom Petrom Grašom (46), kaže kako prakticira duge šetnje u prirodi, pazi na pravilnu prehranu, tablete uzima samo kad baš mora, i da je općenito umjerena po tom pitanju, ali sada je situacija ipak malo drugačija.

- Trenutačno malo previše guglam oko svega - što bi ovo moglo biti, što bi ono moglo biti. Sad možda malo pretjerujem, ali inače sam umjerena po tom pitanju - kaže Hana.

Možda te zanima... Novopečeni roditelji traže savjete na Googleu u prosjeku 6 puta dnevno Beba

 | Author: Stipe Ninčević Foto: Stipe Ninčević

Njezin muž Petar brine o zdravlju kada i koliko stigne.

 - To vam je sve, što bi rekli ljudi u Dalmaciji, na refule. Ja sam jako često na putu i ne mogu reći da se brinem o zdravlju svakodnevno i da sam nešto preveliki hipohondar - rekao je Grašo.

Možda te zanima... Hana Huljić potvrdila da će ona i Petar Grašo uskoro postati roditelji: "Sretni smo i uzbuđeni" Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.