Trudnoća Porođaj 23. ožujka 2024.

Rađala i fotografirala u isto vrijeme: Fotografije su nevjerojatne!

Foto: Facebook/Meg Ann
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kao iskusna fotografkinja, Megan Mattiuzzo kaže da je "navikla snimati trenutke koji se više ne mogu ponoviti". Kada je saznala da je trudna i da će prvi put postati majka, odmah je znala da želi sve uhvatiti - od prvog udaha do prvog trenutka kada su im se oči susrele

Megan Mattiuzzo je profesionalna fotografkinja iz New Yorka koja fotografira vjenčanja i modu. Kada je saznala da je trudna, kaže da je obećala sebi i suprugu Ryanu da će napraviti slike za pamćenje sa vlastitog poroda. I iako zvuči nevjerojatno, uspjela je u svom naumu da uhvati prve sekunde rođenja svog djeteta.

15 fotografija pokazuje ljepotu porođaja u svim oblicima

Cijeli porod bio je dosta kaotičan. Meganina majka bila je prisutna kao moralna podrška kćerki. Ryan je također bio tu, s telefonom u ruci kako bi svima javljao novosti, a u drugoj ruci držao je fotoaparat kako bi ga dodao ženi kada ga zatraži. 

I pored toga što je rađala, Megan je uspjela uhvatiti savršeni trenutak za fotografiranje. Tako je na svijet došao Easton Mattiuzzo, sasvim zdrav dječak.

Mama je postavila slike na Facebook i sasvim očekivano, vrlo brzo postale su viralne. “Stalno radim fantastične slike za druge. Zašto da ih ne priuštim i sebi?” kazala je Megan.

Možda te zanima... Emotivne fotografije s poroda pokazuju čudesan dolazak beba na svijet Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.