Trudnoća Porođaj 18. siječnja 2023.

3 u 1 spavaćice za porod i dojenje - Hrvatski proizvod koji nam je privukao pažnju

Foto: Nesting
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pronašli smo hrvatski brend koji ima divnu toplu priču. Nesting je hrvatski brend, čiji je moto – Od mama mamama. Iza brenda stoje Branka i Ines, majke, prijateljice, ljubiteljice prirode i putovanja.

Obje su postale majke u kasnijim 30-im godinama, trudnoća ih je spojila, omogućila da više vremena provode zajedno, izmjenjuju iskustva i savjete. U tom periodu su uvidjele da dijele zajedničke ideje i interese. Krajem 2020. su odlučile osnovati vlastitu firmu i započeti zajedničku avanturu.

Njihovi proizvodi su namijenjeni za trudnice i za bebe. Njihova želja je trudnicama i budućim mamama u najvećoj mogućoj mjeri pomogni i olakšaju trudnoću ali i sam porod o kojem trudnice razmišljaju.

Branka i Ines su dizajnirale 3 u 1 spavaćice koje su idealne za nošenje tijekom cijele trudnoće, ali prvenstveno osmišljene za porod i dojenje.

Spavaćice su napravljene od najviše kvalitete, proizvedene u Hrvatskoj, udobne i elegantnog dizajna, prihvatljive za sve dobne skupine žena, a 100% pamuk trudnicama pruža maksimalnu udobnost.

 | Author: Nesting Foto: Nesting

Spavaćica ima prorez duž cijelih leđa koji liječnicima omogućuje lak pristup tijekom svih pregleda i pri uvođenju epiduralne na dostojanstven način, dok prorezi s prednje strane omogućuju lakše dojenje i prvi kontakt s bebom nakon poroda.

Uz proreze s prednje strane, tu su i veliki džepovi koji će trudnicama omogućiti da u svakom trenutku uz sebe imaju neke važne stvari i sitnice (poput vode, mobitela, gumica za kosu…itd.).

One će osigurati da se majke osjećaju ugodno i zaštićeno od pogleda tijekom pregleda i tijekom poroda.

Dolaze u nekoliko modela a možete birati između modela s kratkim rukavima ili bez rukava. Cijena spavaćica iznosi 49,99 eura, a možete ih pronaći ovdje.

Osim asortimana za mame, imaju i proizvode za mališane – dekice, kapice, trake za kosu od mekog 100% pamuka.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.