Trudnoća 19. srpnja 2021.

FORTY – prvi hrvatski premium brand odjeće za suvremeno majčinstvo

Foto: FORTY Maternity & Nursing ; Odjeća za trudnice i dojilje
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

FORTY proizvodi male količine, često i “limited edition” modele te se svrstava u male dizajnerske brendove koji teže održivosti, te njeguju i etičku modu vodeći računa da su svi partneri u lancu proizvodnje zadovoljni.

FORTY maternity & nursing je prvi hrvatski premium brend koji donosi opuštenu, udobnu i profinjenu odjeću za suvremeno majčinstvo! Imajući na umu današnji tempo života i potrebe modno osviještenih trudnica i mama, FORTY koristi samo pomno odabrane certificirane tkanine ili tkanine sa “mrtvih zaliha” europskog porijekla, a ističe se originalnim dizajnom te jedinstvenim detaljima s daškom “cool vibre” bez kojeg jednostavno nećete moći kroz 40 tjedana trudnoće, za vrijeme dojenja, ali i dulje.

Prva kolekcija brenda FORTY maternity & nursing pod nazivom “Embrace” osmišljena je kao kombinacija ležerne 24/7 i business-casual trudničke odjeće koju ćete željeti nositi uvijek i svugdje.

 | Author: FORTY Maternity & Nursing Foto: FORTY Maternity & Nursing

Težili smo osmisliti komade koji će biti nosivi za vrijeme trudnoće, dojenja, ali i nakon, tako da se većina FORTY komada može koristiti i bez trudničkog trbuščića. Veliku pažnju pridajemo odabiru tkanina koje moraju biti ugodne, udobne i nježne za kožu. Jer, ako kroz trudnoću pazimo što jedemo, kakvu kozmetiku koristimo, zašto ne bismo brinuli i o tome koje tkanine stavljamo na kožu!”- ističe vlasnica brenda FORTY maternity & nursing, inače i sama majka troje djece.

Tkanine su pomno birane od proizvođača diljem EU, pa se tako koristi predivan lan i vuneni krep proizveden u Italiji, certificiran eko pamuk s elastinom iz Nizozemske, ali i sanjiva pamuk viskoza iz Francuske. Sve tkanine imaju eko certifikate kojima se garantira humano-ekološki aspekt kvalitete te jamči prijateljsko ponašanje proizvođača prema okolišu, ali i potrošačima.

 | Author: FORTY Maternity & Nursing Foto: FORTY Maternity & Nursing

Kolekcija “Embrace” dizajnirana je na način da se naglasi ženstvenost, predivne obline majčinskog tijela i trbuh kako raste.

Suvremenim pristupom komponiranju elemenata - cargo džepova, elegantnih i chic silueta, jednostavnih krojeva te radosnih, vedrih nijansi boja, u FORTY “Embrace” kolekciji kroz 40 tjedana trudnoće je garantirano da ćete voljeti svoje tijelo koje se mijenja i raste i uživati ga nositi kroz urbane dnevne obaveze.  S posebnim osvrtom na suptilne detalje i nijanse koje unose svježinu u svakodnevne odjevne kombinacije, FORTY odjeća za trudnice i mame koje doje lako se uklapa u svaki životni stil.

Embrace – prihvati promjene, obožavaj svoj trbuh, ponosno ga nosi i uživaj u svakom od 40 tjedana trudnoće, i još puno duže!

Stvoreno od mame, za mame!

Web: www.fortymaternity.com

Instagram: https://www.instagram.com/fortymaternity/

Facebook: https://www.facebook.com/fortymaternity  

 | Author: FORTY Maternity & Nursing Foto: FORTY Maternity & Nursing

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.