Trudnoća 14. travnja 2021.

Evo zašto je novi planer za trudnice apsolutni must have!

Foto: Iva Kraljević
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Iva Kraljević: Nisam ni sanjala da će moj planer za trudnice tako brzo postati hit!

Nedavno je svjetlo dana ugledao novi planer za trudnice i vrlo brzo postao must have! O njemu se šuškalo i prije nego je službeno dospio u prodaju, a nakon prvog prelistavanja shvatili smo zašto su ga trudnice s nestrpljenjem iščekivale. Već na prvu osvojio nas je preslatkim dizajnom i kvalitetom, a čitajući sadržaj, uočili smo kombinaciju svega, od obrazloženja ozbiljnih pitanja i raznoraznih savjeta, korisnih tablica za upisivanje pa do slatkih citata, prostora za fotke i dnevnika osjećaja.

Ono što ovaj planer razlikuje od drugih je činjenica da ga je osmislila mlada mama Iva Kraljević nakon što su joj se dojmovi nakon trudnoće slegnuli dovoljno da ih “stavi na papir” i svemu pridoda svoj osobni pogled na to divno devetomjesečno iskustvo. K tome, sadržaj je pregledao njezin ginekolog i, tek nakon što je dao svoj blagoslov, planer je krenuo u tisak.

 | Author: Iva Kraljević Foto: Iva Kraljević

Bitno je napomenuti da sadržaj planera ne završava nakon 9 mjeseci, odnosno rođenja djeteta nego vodi majku kroz postpartum uvodeći ju u novu ulogu majke. Time je stavljen naglasak na postporođajni period koji se često naziva i četvrto tromjesečje. Planer educira i podsjeća da je jednako važna briga o bebi i o samoj sebi, odnosno majci te kroz grafike i upute objašnjava sve ono s čime se buduća mama susreće u danima nakon poroda.

Na pitanje je li očekivala ovakav uspjeh planera dok ga je sastavljala, Iva odgovara:

Nisam mogla ni sanjati da će planer tako brzo postati hit! Prva serija je gotovo rasprodana već u pretprodaji, ali me ne bi trebalo čuditi s obzirom na brojne poruke koje su pristizale zadnjih mjeseci u kojima su trudnice htjele rezervirati svoj primjerak vidjevši tek skice planera. To su mahom žene koje su i svoje vjenčanje planirale uz Naš planer vjenčanja by miss2mrs. Činjenica da su nakon vjenčanja odlučile idući najljepši događaj u životu planirati uz moj novi planer pokazuje ogromnu vjernost i podršku na kojoj sam zaista neizmjerno zahvalna!

Ove predivne planere možeš naručiti ovdje!

 | Author: Iva Kraljević Foto: Iva Kraljević

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.