Trudnoća 06. lipnja 2022.

Blanka Vlašić je trudna, beba stiže do kraja godine

Foto: Blanka Vlašić Facebook / Instagram ; Blanka Vlašić se udala i čeka bebu
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Slavna skakačica u vis i jedna od najboljih hrvatskih sportašica svih vremena Blanka Vlašić na Instagram profilu objavila je sretnu vijest – udala se, a do kraja godine postat će i majka malenog dječaka

Jedna od najboljih hrvatskih atletičarki u povijesti Blanka Vlašić (38) na društvenim je mrežama objavila fotografije s vjenčanja i dodala kako do kraja godine očekuje dijete. Proslavljena sportašica prošli je ponedjeljak u Splitu izgovorila sudbonosno "da" belgijskom sportskom novinaru Rubenu van Guchtu (35).

Novopečeni bračni par do kraja bi godine trebao dobiti i sina. "Rekli smo DA! Da jedno drugome u prekrasnom Splitu. Da na zajednički život u Hrvatskoj i Belgiji. Da za izgradnju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti. Da najvećem daru koji smo dosad dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet", napisala je Blanka.

Podsjetimo, o njihovoj romansi belgijski su mediji počeli šuškati u travnju jer je novinar učestalo objavljivao fotografije iz Hrvatske. No, Van Gucht je sva nagađanja odmah demantirao. Iza sebe ima propali brak s influencericom Laurence Van Tongerloo. Bili su u vezi gotovo 10 godina, od čega u braku sedam. Vijest o razvodu objavio je Rubean na Instagramu uz njihovu zajedničku fotografiju. A onda je uslijedio nagli preokret i šok za čitavu javnost. Vlašić je ovog četvrtka objavila da se udala za Rubena te da očekuju dijete.

Možda te zanima... Franka Batelić i Vedran Ćorluka čekaju drugo dijete: 'Viktor, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicu' Trudnoća

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.