Školarci Slobodne aktivnosti 17. lipnja 2016.

'Uzbuna na Zelenom vrhu' donosi nove avanture

koko
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Koko i njegovi prijatelji provode ljetne praznike igrajući se na obalama jezera uz idilični Zeleni Vrh. Iznenada dolazi do niza misterioznih pljački i razbojstava počinjenih pod okriljem noći...

Ovoga tjedna u okolici Zagreba počelo je snimanje novog filma iz popularnog dječjeg serijala o KokuUzbuna na Zelenom Vrhu svojevrsni je prednastavak ranije snimljenih filmova (Koko i duhovi, Zagonetni dječak i Ljubav ili smrt) koji prati uzbudljive događaje u životu Ratka Milića - Koka prije njegova preseljenja u Zagreb.

Koko i njegovi prijatelji provode ljetne praznike igrajući se na obalama jezera uz idilični Zeleni Vrh. Tu prazničku idilu iznenada narušava niz misterioznih pljački i razbojstava počinjenih pod okriljem noći. Kao i uvijek, Koko i prijatelji odlučuju "malo uskočiti" odraslima i uzimaju stvari u svoje ruke.

Serijal filmova nastalih prema popularnim romanima Ivana Kušana prvi je dječji filmski serijal u Hrvatskoj, a filmove o Koku u domaćim kinima dosad je pogledalo više od 200.000 gledatelja.

Sve o novim avanturama Koka i njegovih prijatelja pratite na službenoj Facebook stranici Uzbune na Zelenom Vrhu

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.