Školarci Slobodne aktivnosti 22. listopada 2022.

'Put oko svijeta za 80 dana': Film će svakako zabaviti djecu i nasmijati ih

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

Ovaj film je donekle inspiriran romanom Jules Vernea istoimenog naziva. Za razliku od knjige, ovdje su glavni junaci majmun Passepartout i žabac Phileasom. Prvi čezne za slobodom i upoznavanjem novih svjetova, dok drugi više manje vješto manipulira druge kako bi dobio što želi. Igrom slučaja i zbog oklade upuštaju se u izazov života. Kroz film se upravo klađenje prikazuje kao jedan od vrlo uspješnih načina da se dosegne bogatstvo koje se prikazuje kao izvor sreće i uspjeha.

Ako želite provesti zabavno popodne u kinu, ovaj film će svakako zabaviti djecu i nasmijati ih. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Za djecu: 8+.

Za roditelje: Film će i roditeljima biti zabavan.

Nasilje: Nasilje se prikazuje u vidu gegova, borbi i raznih prijetnji.

Zastrašujući prizori: Nema zastrašujućih prizora.

Rječnik: Ima uvredljivih riječi.

Seks: Nema prizora, niti dijaloga seksualne prirode.

Tempo: Dinamični tempo i brži razvoj radnje kod mlađe djece mogli bi onemogućiti praćenje radnje i izazvati gubitak pažnje.

Možda te zanima... Kada je pravo vrijeme za prvi odlazak u kino? Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.