Školarci Slobodne aktivnosti 11. studenoga 2020.

Premijera predstave: Sunce djever i Neva Nevičica čekaju vas u Muzeju grada Zagreba!

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Korona-kriza okrenula je naše živote naglavačke i pokrenula nas u novim smjerovima i novim inicijativama u suradnji s Muzejom grada Zagreba.

Projekt Mala scena online pokazao je da publiku sve više zanima pričanje priča (preko 600 tisuća pregleda!) i kocka je pala! Ivica i Buga, tata i kći, krenuli su u novu avanturu osmišljavanja predstave/priče i režije – online.

Sve je postalo online, zašto ne i režija?

I tako je počelo…

A onda se priči oko slavne bajke Ivane Brlić-Mažuranić "Sunce djever i Neva Nevičica“, nakon trideset godina izbivanja iz Male scene, priključio Matej Meštrović i "odjenuo“ našu Nevu u glazbeno ruho, na samo njemu svojstven način!

Uz čudesnu glazbu i nesvakidašnje rekvizite, svima dobro poznata priča pretvorit će se u uzbudljivu, napetu avanturu u koji gledatelj ima priliku biti junak/junakinja i sudjelovati u radnji.

Našu ćete Nevu, koju priča Buga Marija Šimić, slušati bez daha, nasmijat će vas, uzbuditi, a vjerujemo i promijeniti pogled na čitanje priča. Premda režirana online, ova je predstava, nakon Sportskog života letećeg Martina 2016. godine i odlaska u Kinu, povratak Ivice Šimića Maloj sceni.

Dođite u Muzej grada Zagreba i jednostavno – uživajte!

 | Author: Promo Foto: Promo

"Sunce djever i Neva Nevičica“, predstava za djecu od 8 godina naviše, imat će svoju premijeru 15. studenog u 11 sati u Muzeju grada Zagreba. Moguće je kupiti ulaznicu samo za predstavu ili skupnu ulaznicu za posjet Muzeju i predstavu.

Predstavu možete pogledati na premijeri, 15. studenog u 11 sati u Muzeju grada Zagreba ili 21. studenog u sklopu manifestacije "Noć kazališta" također u 11 sati. Rezervacija ulaznica moguća je putem linka, a ako želite rezervirati skupnu ulaznicu (Muzej + predstava), rezervacija je moguća e-poštom na info@mala-scena.hr.

Od 14. studenog subotnje matineje moći ćete pogledati i putem online prijenosa uživo! Iako su kazališta službeno proglašena mjestima minimalnog rizika, svjesni smo komplicirane situacije te želimo svima omogućiti pristup kazalištu! Ulaznice za streaming možete rezervirati putem maila info@mala-scena.hr preko kojeg ćete dobiti daljnje upute.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.