Školarci Slobodne aktivnosti 11. rujna 2015.

Na Festivalu bajki pripovijedat će se oko vatre do kasno u noć

waldorfska škola festival bajki
Foto: Screenshot Youtube
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Festival se održava u organizaciji Udruge učitelja i roditelja Waldorfske škole u Zagrebu. Svake godine okupljaju se pripovjedači i slušatelji bajki, od profesionalaca do amatera. Poseban doživljaj za malu, veliku i odraslu djecu je veliki krijes uz čiji se plamen nastavljaju pričati bajke do dugo u noć

Waldorfska škola u Zagrebu je već 5. godinu za redom domaćin najčarobnijeg festivala u gradu - Festivala bajki! Ove godine održava se u subotu 12. rujna s početkom u 17 sati.

Događanja se odvijaju na otvorenom na zelenim površinama u dvorišnom prostoru Waldorfske škole u Zagrebu, u Jakuševečkoj 6, a bajke se pričaju uz vatru do kasno u noć. Pripovjedat će se oko vatre na način kako se to radilo u vremenima kada je pripovijedanje bilo jedini način putovanja kroz Svijet i Život.

Glavna pripovjedačica i moderatorica je Jasna Held, jedina hrvatska autentična pripovjedačica bajki i priča, a uz nju pričopričalice mogu biti svi oni koji dođu i požele s okupljenima podijeliti svoje čarobne, obične i neobične priče, bajke, doživljaje iz života ili mašte… Priče i bajke za malu djecu, malo stariju djecu, još stariju i staru djecu.

U pauzama možete uživati u druženju uz glazbu, domaće pizze, kolače, izvorsku vodu, čajeve i prirodne sokove. Ponesite jastučiće, tople deke, karimate i sve ono što vam je potrebno za ugodan boravak na otvorenom do dugo u noć…

Pogledajte kako je bilo na Festivalu bajki prošle godine:

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.