Školarci Slobodne aktivnosti 13. rujna 2016.

Djeca s poteškoćama u razvoju pokazala da mogu sve bez obzira na fizičko stanje

KKI osmijeh za osmijeh
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Na humanitarno-športskom događaju 'Osmijeh za osmijeh' djeca s poteškoćama u razvoju natjecala su se u raznim sportovima

U organizaciji Košarkaškog kluba invalida Zagreb uz generalno pokroviteljstvo EL4 d.o.o., 10. rujna 2016. organiziran je humanitarno-športski događaj pod nazivom „Osmijeh za osmijeh“ za djecu s poteškoćama u razvoju. Program je počeo u 10 sati s pozdravnim govorom Ivice Vujice, predsjednika KKI Zagreb u kojem se zahvalio svima koji su došli, djecu pozvao na aktivno sudjelovanje u svim prezentiranim sportovima te poziv da se i u budućnosti nastave baviti sportom te se na kraju zahvalio i sponzorima koji su omogućili cijeli događaj: HBOR, Kraš d.d., Decahtlon, Print studio te Lentismed d.o.o.

KKI osmijeh za osmijeh | Author: Promo Foto: Promo

U okviru programa djeci s poteškoćama u razvoju prezentirani su sljedeći sportovi: košarka u kolicima, tenis, stolni tenis te boćanje. Djeca su bila podijeljena po grupama te su po grupama obilazili svaki sport i aktivno sudjelovali u svakome. Nakon pauze, organizirano je bilo natjecanje po grupama – djeca su se natjecala u tri discipline: bacanje u koš, boćanje te utrka u kolicima.

Kraj programa začinjen je dodjelom medalja, zahvalnica te poklon paketića koju su popratile i zagrebačke mažoretkinje. Djeca su kući otišla puni dojmova, sretna i nasmijana i dokazali su da sve mogu bez obzira na fizičko stanje. 

KKI osmijeh za osmijeh | Author: Promo Foto: Promo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.