Školarci Slobodne aktivnosti 14. ožujka 2016.

Besplatne radionice za male filmaše

kino kamera
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Održat će se niz radionica namijenjenih djeci čija je zamisao ponuditi priliku da borave u kinu prije i poslije projekcija, te da to vrijeme bude ispunjeno učenjem i zabavom

Međunarodni filmski festival za djecu – KinoKino prvi put će se održati ove godine od srijede 16. ožujka do nedjelje 20. ožujka u kinu Europa. Iza KinoKino Festivala stoji organizacijski i kreativni tim Zagreb Film Festivala.

Uz filmski program KinoKino Festivala, održavat će se niz radionica namijenjenih djeci koje će voditi stručnjaci iz različitih kulturnih, umjetničkih i društvenih područja. Zamisao je ponuditi djeci priliku da borave u kinu prije i poslije projekcija, te da to vrijeme bude ispunjeno učenjem i zabavom. Sudjelovanje na svim radionicama je besplatno.

U radionicama Kinopolis i Idejolovka moguće je sudjelovati bez najave i priključiti se u bilo kojem trenutku predviđene satnice, dok je za radionice Šapat zidova i Od scene do scenarija potrebno poslati prijave. Za prijavu je potrebno poslati kratko motivacijsko pismo i kontakt roditelja.

E-mail adresa za prijavu na radionicu Šapat zidova: frooom.filmskaradionica@gmail.com

E-mail adresa za prijavu na radionicu Od scene do scenarija: info@kinokino.hr

Prijave su otvorene od 9. ožujka do 16. ožujka u 15h. Odabrani polaznici bit će obaviješteni e-mailom.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.