Školarci Škola 02. lipnja 2016.

Kako najbolje pripremiti prvašića za školu?

skolske torbe
Foto: mondo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pripremite svoje klince za školu na vrijeme uz široku Mondo.hr ponudu torbi, ruksaka, pernica, vrećica za papuče, bilježnica i ostalog školskog pribora

Prvi dan škole

Sjećate se svojeg prvog dana škole? Novih hlača, ispeglane košuljice i novog ruksaka punog iznenađenja? Neka i vaš klinac pamti taj uzbudljivi dan cijeli život.

To je razdoblje dječjeg života u kojem se događaju velike promjene. Igralište i bezbrižnu igru zamjenjuju nova školska okolina i rješavanje zadaća i ostalih obaveza. Ništa strašno! 

Odlaskom u školu, prvašići će doći u novo društvo i upoznati svoje kolege iz razreda. Upoznavanje može olakšati omiljeni lik iz crtića ili superheroj koji će se nalaziti na njihovom prvom ruksaku.

Kako bismo vam olakšali pripreme i ubrzali prilagodbu vaših klinaca, donosimo vam nekoliko prijedloga kako najbolje opremiti svojeg prvašića. 

Školske torbe i pernice

Anatomske torbe s minimalnim opterećenjem kralježnice olakšat će nošenje, savršeno će pristajati dječjim leđima, a uz to imaju i prostrane pretince za lakše organiziranje školskog pribora.   Mondo.hr vam uz određene prvoškolske torbe daje komplet bilježnica na poklon.

Za sigurnost vaše djece, torbe su opremljene reflektirajućim oznakama sa svih strana koje osiguravaju visoku vidljivost školarca u prometu.

Školske pernice su također vrlo bitan detalj u školi, bile na tri kata pune flomića i bojica ili one male za osnovni pribor. Uvijek treba postojati mjesto za sakriti poručice simpatije ispisane na papirićima otkinutih sa zadnje stranice bilježnice.

 

Napokon ste pronašli pravu torbu za vaše malce, ali što je s ostalim priborom? Uz Mondo.hr nema panike. Uz naš školski asortiman možete pronaći sve potrebne stvarčice za ugodno provedene dane u školi!