Školarci Razvoj od 7. do 14. godine 23. ožujka 2018.

Javi se Hrabrom telefonu i potraži savjet i potporu!

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Proživljavaš nasilje? Osjećaš se tužno i odbačeno? Ne možeš jesti i spavati? Bojiš se sve to nekom priznati? Nazovi Hrabri telefon.

Hrabri telefon 20 godina direktno pruža pomoć i podršku djeci, mladima i njihovim roditeljima, koji se za probleme, nedoumice i strahove vezane uz odgoj i rast svojih najmilijih mogu obratiti na besplatni telefon te na isti mail, forum ili chat.

Sve što kažeš savjetovatelju ostaje povjerljivo. Možeš ostati anonimna. Možeš besplatno nazvati s bilo kojeg mobitela, telefona i govornice bez telefonske kartice, a pozivi se ne ispisuju na mjesečnom telefonskom računu. Nitko neće znati da si to ti. A dobit ćeš savjet, pomoć, razgovor, utjehu, razumjevanje i smjernice gdje i kome se obratiti i kako riješiti problem.

Hrabri telefon je tu za tebe. Možeš nas nazvati na broj telefona: 116 111 (za djecu i mlade) ili 0800 0800 (za odrasle). Možeš nam pisati na savjet@hrabritelefon.hr, ili na chat www.hrabritelefon.hr, možeš razgovarati i na forumu www.cybermed.hr. Svakim radnim danom 09-20h. 

Na Hrabrom telefonu djetetu ili roditelju javit će se educirani savjetovatelj koji na temelju znanja i iskustva pomaže u rješavanju problema, ali i prevenciji neprihvatljivog ponašanja kod djece i mladih. Zato, ne boj se, nazovi, piši, chataj, tu smo za tebe!

A preko Viberova javnog računa Hrabri telefon s javnosti dijeli priče svojih volontera te anonimne priče djece i mladih koje su nastale po uzoru na stvarne pozive. Putem ovih priča mladi mogu vidjeti kako izgleda poziv Hrabrom telefonu zbog čega se osjećaju sigurnije i sami potražiti savjet, a roditelji mogu osjetiti kroz što prolaze djeca koja se možda bore sa sličnim problemima. 
 | Author:

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.