Školarci Razvoj od 7. do 14. godine 18. srpnja 2016.

Dnevnik o nesretnoj ljubavi jedne sedmogodišnjakinje postao viralni hit

Dnevnik
Foto: Twitter/Madie Cardon
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Dragi dnevniče, ne znam mogu li više ovako. Mislim da imam depresiju. Danas je moja simpatija Riley lovio druge djevojčice po igralištu. Mislila sam da mu se sviđam', napisala je tada sedmogodišnja djevojčica

Koliko prve ljubavi mogu biti jake i nesretne pokazuje dnevnik jedne 7-godišnje djevojčiceMadie Cardon iz Utaha sada ima 16 godina i našla je nakon mnogo godina dnevnik koji je pisala kao djevojčica, objavila ga na Twitteru te postala hit na društvenim mrežama.  Tri kobna dana u veljači 2008. godine vrijeme su u kojem se napeta radnja zbiva

Devet savjeta za jačanje dječjeg samopouzdanja

"Dragi dnevniče, ne znam mogu li više ovako. Mislim da imam depresiju. Danas je moja simpatija Riley lovio druge djevojčice po igralištu. Mislila sam da mu se sviđam. Pogodi s kim se igrao lovice? S Jessicom! Ona je takva igračica. Ona grli barem 5 dječaka svakoga dana! Tako sam ljuta na nju. Mislim da ću reći Riley njenu tajnu, ona još uvijek nosi pelene! Kada to čuje sigurno mu se neće više sviđati", napisala je tada nesretna Madie.

Moja djevojčica nije prihvaćena u društvu

Na samo Valentinovo dogodilo se još jedno ljubavno razočaranje"Moja depresija je sve jača. Danas je Valentinovo! Napravila sam Rileyju čestitku. Ja i Katelyn radili smo dar cijelu noć. Prije nego što je Riley došao u školu ostavila sam kutiju na njegovom stolu. Nisam se potpisala, pa nije znao da je od mene. Kada je pogledao u kutiju, bacio ju je. Još uvijek plačem", napisala je potresena djevojčica.

Madie je preboljela fatalnog dječaka, ali 33 tisuće retweetova rezultirao je pronalaskom zavodnika koji joj je slomio srce. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.