Školarci 01. listopada 2024.

MiniPolis slavi 4. rođendan i svi ste pozvani!

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Od 3. do 6. listopada prvi dječji grad slavi svoj 4. rođendan i tim povodom pripremljeno je mnoštvo pogodnosti i iznenađenja za sve posjetitelje – male i velike! U goste stiže i Maja Šuput, a na velikoj vikend proslavi očekuju vas slatki zalogaji, zabava s maskotama i puuuno iznenađenja.

Maleni posjetitelji koji će slaviti 4. rođendan u razdoblju od 3. do  6. listopada imaju besplatan ulaz u MiniPolis (2h ulaznica), a očekuje ih i iznenađenje na ulazu. Kako bi posjetiteljima MiniPolisa zabava u dječjem gradu duže trajala, na sve MiniPolis ulaznice ostvaruju dodatnih 1h GRATIS, a u MiniPolis Café & Snack Bar-u ih očekuju gratis slastice.

U četvrtak (3.10., od 18h) sve malene šminkerice očekuje druženje s našom zvijezdom – Majom Šuput! Uz puuuno fotkanja, zabave i autograma – Maja će svim posjetiteljima podijeliti i Majushka pinky tortu.

Subota (5.10.) je rezervirana za rezanje i podjelu slavljeničke torte, uz druženje s mnogim  maskotama koje borave u dječjem gradu, a mališani će dobiti i slatke poklončiće. Istog dana, od 17h, svi posjetitelji dječjeg grada će imati priliku osvojiti sjajne nagrade koje će se nalaziti u 300 balona puštenih u prostor. Pored brojnih zanimljivih nagrada, u određenom broju balona će se nalaziti i poklon ulaznice za MiniPolis. Ovo se ne propušta, zar ne?!

Tijekom rođendanskog vikenda malene posjetitelje očekuju i razne zabavne radionice, ali i slatki okusi uz Lino Palačinkarnicu i Kraš Slatki stol!

Dođite s vašim mališanima, zabavite se i uživajte u rođendanskim pogodnostima!

Sve o programu saznajte na minipolis.hr.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.