Školarci 15. rujna 2023.

Kroz popularnu MiniPolis STEM akademiju otkrivaju se maleni inovatori i kreatori

Foto: MiniPolis
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U prvom dječjem gradu uskoro kreću novi termini popularne STEM akademije, organizirane u partnerstvu s Institutom za STEM edukaciju i afterschool programe.

Brzi napredak tehnologije pred mališane, u sve ranijoj dobi, stavlja zadatak savladavanja vještina koje će im biti ključ rješavanja potencijalnih problema s kojima se mogu sresti sutra u životu. MiniPolis STEM akademija je odličan način da se malenim polaznicima, kroz zanimljive i edukativne radionice, približi znanost, tehnologija, inženjerstvo i matematika. 
Prvi dječji grad je, u partnerstvu s Institutom za STEM edukaciju i afterschool programe, 2022. pokrenuo ovu akademiju i, zbog velikog interesa, program se nastavlja i ove godine.
Radionice će se od 20.9. održavati u MiniPolis prostoru – HEP Kući energije i za sve mališane odnose mnoštvo zabave i korisnog znanja.  

 | Author:

S edukativno-zabavnim programom, koji obuhvaća robotiku, programiranje i kodiranje, dizajn igrice i inovacije, maleni polaznici će:

  • Razvijati logičko – matematičko mišljenje
  • Poticati u sebi inovativnost, kreativno rješavanje problema i „design thinking“
  • Cjelovito se razvijati, stvarati i istraživati uz zabavu i igru
  • Pripremiti se za školu

Također, velika prednost radionica je što djeca, osim digitalnih vještina, usavršavaju i engleski jezik.

STEM akademija je osmišljena za djecu od 5-8 i 8-12 godina i održavat će se svake srijede od 18h do 20h. 

Više detalja o radionicama i cijenama pogledajte ovdje

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.