Roditelji 26. travnja 2021.

Zaštita za cijelu obitelj

Foto: Shutterstock ; Greške koje roditelji često rade i tako udaljavaju djecu od sebe
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Davno prije pojave koronavirusa i povećane potrebe za neprestanim čišćenjem i dezinfekcijom ruku, Asepsoleta je bila sinonim za vlažne maramice koje su svojom učinkovitošću te ugodnim mirisom osvježavala ruke u svim prilikama - od škole, javnog prijevoda do putovanja, restorana.

Tradicija visokokvalitetnog hrvatskog proizvoda očuvala se već 40 godina, a Asepsoleta je pojavom korona krize ponudila inovativno rješenje za čišćenje i dezinfekciju ruku cijele obitelji - Classic liniju sa 70% alkohola, Sensitive liniju bez alkohola za osjetljivu kožu, Kids liniju posebno formuliranu za nježnu dječju kožu, te Clean Home liniju za čišćenje i dezinfekciju doma. 

 | Author: Promo Foto: Promo

Asepsoleta Classic formulirana je sa 70% alkohola kako bi u svakom trenutku, vlažne maramice ili tekućina za suho pranje ruku osigurala potpunu čistoću i zaštitu od širokog spektra mikroorganizama. Asepsoleta Sensitive proizvodi ne sadrži alkohol nego inovativnu formulaciju pažljivo odabranih, visokoučinkovitih farmaceutskih sastojka koji osim što čiste također štite od širokog spektra mikroorganizama, a ujedno su nježni prema osjetljivoj koži. Između vlažnih maramica i tekućina za suho pranje ruku možete odabrati onaj oblik koji najbolje odgovara vašim navikama kako biste bili sigurni u besprijekornu higijenu u svakoj prilici u kojoj se nađete.

 | Author: Promo Foto: Promo Nova linija Asepsoleta maramica - Asepsoleta Kids Sensitive posebno je osmišljena za djecu. Nježne formulacije bez alkohola učinkovito dezinficira kožu i štiti od širokog spektra mikroorganizama. Osvježavajući, neodoljivi miris mandarine – miris dječje radosti, djeca obožavaju, baš kao i hidratantnu formulaciju obogaćenu aloe verom, glicerolom i pantenolom za meku, njegovanu kožu. Asepsoleta Kids vlažne maramice dostupne su u praktičnom pakiranju od 20 komada s poklopcem koji čuva svježinu dok Asepsoleta Kids tekućina dolazi u bočici s praktičnim flip-top čepom, a oba proizvoda izvrsna su za suho pranje i brzo, a temeljito čišćenje ruku u pokretu.

Nove Asepsoleta proizvode potražite u svim drogerijama i trgovinama, i ne propustite izvrstan osjećaj besprijekorne čistoće i svježine.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.