Roditelji Zanimljivosti 08. ožujka 2016.

FOTO: Zaboravite na 'ušminkane' bebe, nova moda su tetovaže

majice tetovaže
Foto: Facebook/Tottude
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama četvero djece stvorila je liniju bodića i majica sa lažnim tetovažama na rukavima. Dječja linija neobične odjeće zove se TotTude i možete pronaći svašta: srca, plamen, lubanje, bodljikave žice, tribal tetovaže. Za svakog ponešto. Mama Tara profesionalni je dječji fotograf i na ideju je došla baš zbog svog posla: zaključila je da su djeca 'dosadno' i uvijek isto obučena za slikanje. Mama Tara, rock on!

These Mom heart tattoo tees have been a HOT item this week! ❤️ I have lots to stitch out, thankfully it's one of my favs to do.

Posted by Tottude on Wednesday, 28 January 2015

How cute is this little guy in his Tottude costume?! Here's what his Mom had to say about it: "Thank you!! Here he is! We had so many compliments. Thank you!"Well, you're very welcome! :)

Posted by Tottude on Monday, 27 October 2014

Even princesses can have tattoos!

Posted by Tottude on Saturday, 30 August 2014

How adorable is she, rockin' our new pink tiger tattoo sleeve onesie?! https://www.etsy.com/listing/199567001/pink-bodysuit-onesie-tiger-tattoo-sleeve

Posted by Tottude on Tuesday, 12 August 2014

Anybody have kids going back to school this week? Our "1st Grade Rocks" (and kindergarten, preschool, 2nd grade,...

Posted by Tottude on Monday, 18 August 2014

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.