Roditelji 13. ožujka 2022.

Tata Robert: "Uz svoju djecu i ja mogu nakratko opet biti dijete!"

Foto: Privatni album

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Predstavljamo Roberta Petrića, finalista u kategoriji Tata animator, glasuj za svog favorita!

Posljednjih tjedana pažljivo smo tražili Super Tatu! Tko je on?

Supertata je onaj koji mijenja pelene kao mađioničar, tata koji može umiriti i uspavati i najplačljivije bebe, onaj koji uspije nahraniti i najveće izbirljivce, koji pjeva najslađe pjesmice i uvijek izvuče najveći osmijeh na licu svoje bebe. Tražimo tatu koji može živjeti od samo jednog osmijeha malog ljudskog bića u 3 kategorije: Tata koji premata, Tata animator i Tata uspavljivač.

Pročitaj što nam je o očinstvu rekao finalist u kategoriji Tata animator i pomozi nam da odaberemo Super Tatu! 

Tata animator: Robert Petrić

Što za Vas znači biti tata i što ste novo naučili o sebi kada ste postali tata?

Znači da mi je svaki dio dana ispunjen i da nikad više neću biti sam.

Što Vam je najdraže u ulozi tate, kako najviše volite provoditi vrijeme sa svojom obitelji? 

Naučio sam cijeniti vrijeme više nego išta drugo. Najdraže mi je glupiranje s klincima i to što ja opet na kratko mogu biti dijete. Najdraže mi je provoditi vrijeme s klincima i ženom, a svi zajedno najviše volimo otići u šetnju ili na igralište.

Koji Vam je najljepši trenutak s djetetom u danu? 

Najljepši trenutak dana je kad dođem s posla ili po nju u vrtić, a ona mi se razveseli, a isto vrijedi za sina koji je još beba.

Što biste poručili drugim očevima? 

Poručio bih da djeca, koliko god se lako "prodaju" za igračke i slatkiše, ipak najviše cijene druženja, iako to ne znaju svjesno pokazati.

Mamu smo upitali zašto je Robert Super Tata.

Zašto je Vaš partner Super Tata? 

Moj suprug je super tata jer i kada dođe kući umoran, ima snage za svoju princezicu i što god ona poželi, od odlaska na igralište, ako vrijeme dopusti, do šminkanja, friziranja i lakiranja noktiju. Osim igre tata  je tu i za uspavljivanje s raznim pričama koje joj čita ili ponekad izmišlja u hodu.

Koliko Vam partner olakšava svakodnevne obaveze? 

Bez njega ne bih mogla studirati i mogu reći da mi je on zbilja ravnopravni partner. Kod nas kod djece ili kućanskih obveza nema mojih ili njegovih obveza nego obavlja osoba koja u tom trenu može, nema što ne radi, kuha, sprema, pegla, kćeri i bebi je savršen tata.

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

Putem javnog glasovanja na portalu missMAMA koje će krenuti uskoro odabrat će se pobjednik u svakoj kategoriji.Veliko finale na kojem ćemo proglasiti glavnog pobjednika s najvećim brojem glasova publike i uručiti mu nagradu koju je za njega osigurao Pepco ove godine će se održati u Z centru, u subotu 19.03., od 9:30 h.  

Glasaj za Super Tatu Roberta!

Pravila natječaja pročitaj ovdje.

Poopeys pelene novi su PEPCO hit proizvod, a pronaći ih možeš u tri veličine. Pelene uspješno odgovaraju na sve zahtjeve mama: omogućavaju mališanima maksimalnu slobodu pokreta uz najvišu razinu udobnosti i higijene. Tu je i posebna upijajuća jezgra koja omogućava automatsko upijanje vlage, a prozračni, mekani materijal osigurava prolaz zraka i omogućava koži da diše bez izazivanja iritacija. Sve to prati i zaigran dizajn te uobičajeno povoljna cijena! Saznaj više na www.pepco.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.