Roditelji Tata i beba posebna je veza 04. listopada 2019.

Tata Valentino ima dvoje pelenaša: 'Kad će više tuta?'

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Predstavljamo Valentina Jagrića, finalista u kategoriji Tata koji premata, glasuj za svog favorita!

Posljednjih tjedana pažljivo smo tražili Supertatu! Tko je on? Supertata je onaj koji mijenja pelene kao mađioničar, tata koji može umiriti i uspavati i najplačljivije bebe, onaj koji uspije nahraniti i najveće izbirljivce, koji pjeva najslađe pjesmice i uvijek izvuče najveći osmijeh na licu svoje bebe. Tražimo tatu koji može živjeti od samo jednog osmijeha malog ljudskog bića u 4 kategorije: Tata koji premata, Tata animator, Tata hranitelj, Tata uspavljivač.

Pročitaj priču o finalistu u kategoriji Tata koji premata i pomozi nam da odaberemo Supertatu!

Tata koji izvlači pelene iz rukava spretno kao mađioničar svoje rekvizite. Bebače spretno svlači, kupa, briše i oblači. Mališani su uz njega spremni za nove avanture prije nego što su se i snašli.

Za tatu Valentina Jagrića glasuj klikom na Like!

Valentino Jagrić

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album Upoznajte našeg supertatu Valentina. Ima malenu kćer i još manjeg sina. Oboje su pelenaši pa je frka prava, ali tu je tata koji nas spašava! Kad ih oboje presvuče i za redom više puta, jada se i viče kad će više tuta. Tada umoran klone i brzo u san tone. I vjerujte, nije mu ovo najčudnija poza kad se naš tata od umora sroza. Naš tata koji premata na svijetu je najbolji Zato ga naša mama toliko voli, pa ga na natjecanje prijavi da se sa našim supertatom pohvali!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.