Roditelji Tata i beba posebna je veza 05. listopada 2019.

Nakon suza i nemogućnosti dojenja, tata Toni pokazao je pozitivne strane bočice

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Predstavljamo Tonija Tičića, finalista u kategoriji Tata hranitelj, glasuj za svog favorita!

Posljednjih tjedana pažljivo smo tražili Supertatu! Tko je on? Supertata je onaj koji mijenja pelene kao mađioničar, tata koji može umiriti i uspavati i najplačljivije bebe, onaj koji uspije nahraniti i najveće izbirljivce, koji pjeva najslađe pjesmice i uvijek izvuče najveći osmijeh na licu svoje bebe.

Tražimo tatu koji može živjeti od samo jednog osmijeha malog ljudskog bića u 4 kategorije: Tata koji premata, Tata animator, Tata hranitelj, Tata uspavljivač.

Pročitaj priču o finalistu u kategoriji Tata hranitelj i pomozi nam da odaberemo Supertatu!

Tata koji od svake zdjelice s hranom napravi pravu malu slikovnicu kojoj ne mogu odoljeti ni najveći izbirljivci. Ovaj tata pronađe sto i jedan način da što više obroka završi gdje i treba - u trbuščiću.

Za tatu Tonija Tičića glasuj klikom na Like!

Toni Tičić

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album Šaljem sliku i prijavljujem našeg tatu (svog supruga) za kategoriju tata hranitelj. Ova slika je za mene posebna jer sam nakon dana i dana proplakanih zbog nemogućnosti dojenja više napokon ugledala i pozitivne strane hranjenja bočicom. A to je mogućnost oca da hrani dijete i stvaranje nove razine njihove veze koja je prelijepa. Ovdje beba ima 4,5 mjeseci i tata je prvi put hrani (ali ne i zadnji).

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.