Roditelji 12. ožujka 2022.

Tata Dejan: "Plašio sam se uloge tate, ali sada znam da Tata može sve!"

Foto: Privatni album

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Predstavljamo Dejana Nađa, finalista u kategoriji Tata koji premata, glasuj za svog favorita!

Posljednjih tjedana pažljivo smo tražili Super Tatu! Tko je on?

Supertata je onaj koji mijenja pelene kao mađioničar, tata koji može umiriti i uspavati i najplačljivije bebe, onaj koji uspije nahraniti i najveće izbirljivce, koji pjeva najslađe pjesmice i uvijek izvuče najveći osmijeh na licu svoje bebe. Tražimo tatu koji može živjeti od samo jednog osmijeha malog ljudskog bića u 3 kategorije: Tata koji premata, Tata animator i Tata uspavljivač.

Pročitaj što nam je o očinstvu rekao finalist u kategoriji Tata koji premata i pomozi nam da odaberemo Super Tatu! 

Tata koji premata: Dejan Nađ

Što za Vas znači biti tata i što ste novo naučili o sebi kada ste postali tata?

Za mene biti tata znači da sam najsretniji na svijetu jer više nismo sami, znači da dijete sada stavljam na prvo mjesto, previjanje pelena, buđenje po noći, crni podočnjaci, te neprospavane noći, naučio sam da mogu biti budan cijelu noć te ta mogu sve ono čega sam se plašio prije uloge tate, npr. kako promijeniti pelenu i kako nositi malo, tek rođeno dijete, ali tata zaista može sve.

Što Vam je najdraže u ulozi tate, kako najviše volite provoditi vrijeme sa svojom obitelji?

U ulozi tate mi je najdraže što vidim "malog sebe" u djetetu, što imam nekoga s kime mogu razgovarati, družiti se, šetati, voziti bicikl, pričati priče i učiti ga nečem novom. Najsretniji smo kad smo zajedno i kad možemo zajedno na neki izlet ili druženje.

Koji Vam je najljepši trenutak s djetetom u danu?

Kako raste tako se sve manje voli grliti, preko dana je uvijek neka strka, najljepši trenutak mi je kada navečer legnemo i zagrlimo se i mazimo i pričamo priče.

Što biste poručili drugim očevima?

Želim poručiti svim očevima da djeca jako brzo rastu i što više vremena provedite s njima dok su mali. Pelene, plakanje, neprospavane noći, sve će to brzo proći, ali djeca su tu da vam daju osmijeh i ljubav. Samo jako! 

Pitali smo i mamu zašto je Dejan Super Tata!

Zašto je Vaš suprug/partner Super Tata?

On je pravi super junak, za mog sina on je Spiderman, Batman, ma on je sve, Uvijek je tu da mi pomogne i na porodu je bio sa mnom držao mi glavu, bio je tu od samog početka.  On je pravi roditelj, u bolesti i u zdravlju. Za mene je on pravi superheroj jer je 6 mjeseci bio i mama i tata dok ja nisam mogla biti, on je uvijek tu i hvala mu za to.

Koliko Vam partner olakšava svakodnevne obaveze?

Puno, kada dođem premorena s posla i nemam snage za ništa, ne moram se brinuti, jer znam da će on skuhati ručak, usisati, pospremiti i odvesti dijete na trening i sve ostalo što je potrebno.

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

Putem javnog glasovanja na portalu missMAMA koje će krenuti uskoro odabrat će se pobjednik u svakoj kategoriji.Veliko finale na kojem ćemo proglasiti glavnog pobjednika s najvećim brojem glasova publike i uručiti mu nagradu koju je za njega osigurao Pepco ove godine će se održati u Z centru, u subotu 19.03., od 9:30 h.  

Glasaj za Super Tatu Dejana!

Pravila natječaja pročitaj ovdje.

Poopeys pelene novi su PEPCO hit proizvod, a pronaći ih možeš u tri veličine. Pelene uspješno odgovaraju na sve zahtjeve mama: omogućavaju mališanima maksimalnu slobodu pokreta uz najvišu razinu udobnosti i higijene. Tu je i posebna upijajuća jezgra koja omogućava automatsko upijanje vlage, a prozračni, mekani materijal osigurava prolaz zraka i omogućava koži da diše bez izazivanja iritacija. Sve to prati i zaigran dizajn te uobičajeno povoljna cijena! Saznaj više na www.pepco.hr

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.