Roditelji 14. svibnja 2023.

Svaki dan na missMama Instagramu osvajaj super nagrade povodom Majčinog dana!

Foto: Unsplash, Liana Mikah
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Bliži se Majčin dan i ovaj put ga želimo proslaviti pripremajući znakove pažnje za vas, drage mame!

Majčin dan je praznik koji se slavi svake godine druge nedjelje u svibnju diljem svijeta, u više od 40 zemalja. Na Majčin dan slavimo ulogu majke i majčinstvo te utjecaj koje majke i njihova požrtvovna uloga puna ljubavi imaju u društvu. Kako bismo proslavili Majčin dan i razveselili majke koje nas svakodnevno čitaju, pripremili smo super iznenađenje.

Ususret nadolazećem Majčinom danu organiziramo veliki giveaway na missMama Instagramu, gdje ćemo sve do 14. svibnja organizirati nagradne natječaje i dijeliti genijalne nagrade. Na vama je da svakodnevno pratite missMamu na Instagramu kako ne biste propustili priliku da osvojite nagrade.

Danas vam u suradnji s popularnom modnom online trgovinom Zalando poklanjamo bon u vrijednosti 100 eura! Zalando je vodeća europska online modna i lifestyle platforma koja od 2008. donosi modu od glave do pete za više od 49 milijuna aktivnih kupaca na 25 tržišta. U ponudi na webshopu i u aplikaciji očekuje vas preko 2000 brendova pa vjerujemo kako ćete na Zalandu s lakoćom pronaći ono što tražite. Počastite se super šopingom, jer Majčin dan je vaš dan! 

Sve što trebate napraviti kako bi Zalando poklon bon stigao baš u vaše ruke je posjetiti missMama profil na Instagramu, pronaći fotku poklon bona koji darujemo i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @missmama_hr i @zalando, lajkati objavu i u komentaru označiti osobu kojoj želite uputite najljepše želje povodom Majčinog dana. 

Igramo se do ponedjeljka, 15. svibnja 2023. u 16 sati, nakon čega ćemo odabrati dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!