Roditelji 23. ožujka 2022.

Proglašeni pobjednici natječaja Super Tata!

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL ; Jurica Katić osvojio je laskavu titulu Super Tate
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kako bismo zahvalili najvažnijim osobama u životu naših mališana i nagradili ih za njihovu najvažniju ulogu u životu - očinstvo, povodom Dana očeva, Pepco i missMAMA proglasili su ovogodišnje Super Tate i to u tri kategorije: Tata koji premata, Tata animator i Tata uspavljivač.

Nakon što su Pepco i missMAMA pozvali sve čitatelje - mame, sestre, braću, bake, djedove, kumove, susjede, prijateljice i prijatelje - da prijave omiljene očeve za prestižnu titulu Super Tate, odabrali smo finaliste u tri kategorije, a zatim i pobjednika na velikom finalu izbora za Super Tatu koji se održao danas u Z centru u Zagrebu. Jurica Katić osvojio je laskavu titulu Super Tate te vrijednu nagradu koju je osigurao pokrovitelj natječaja Pepco!

U natječaju “Postani Super Tata 2022” koji je trajao od 1. do 17. ožujka na portalu missMama pristiglo je čak 1064 prijave za Super Tatu, što je najviše do sada. Nakon javnog glasanja čitatelja portala missMama, tri superfinalista su se borila za prestižnu titulu "Super Tata 2022", a pokrovitelj projekta Pepco nagradio je pobjednika!

U kategoriji Tata koji premata pobjednik je Josip Škalec.

 | Author: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL U kategoriji Tata koji premata pobjednik je Josip Škalec

U kategoriji Tata uspavljivač pobjednik je Jurica Katić.

 | Author: Tomislav Miletić/PIXSELL Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL ; U kategoriji Tata uspavljivač pobjednik je Jurica Katić.

U kategoriji Tata animator pobjednik je Marko Katavić.

 | Author: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL U kategoriji Tata animator pobjednik je Marko Katavić

Pobjednik natječaja “Postani Super tata 2022” koji je osvojio počasnu statuu i poklon bon od pokrovitelja projekta Pepca je Jurica Katić.

Tata koji premata:

Josip Škalec: 338 glasova

Ivan Tolić: 182 

Dejan Nađ: 180 

Tata uspavljivač:

Jurica Katić: 366 glasova

Ivan Kolar: 280 

Luka Slemenšek: 114 

Tata animator:

Marko Katavić: 178 glasova

Robert Petrić: 167

Ivan Bučić: 155 

Od srca čestitamo svim tatama koji su se prijavili na natječaj, svim pobjednicima kategorija i dobitniku glavne nagrade “Super tata 2022”. Zahvaljujemo glavnom pokrovitelju Pepcu na podršci projektu koji daje zasluženo priznanje svim očevima koji su podrška i oslonac svojoj djeci kroz život i svima vama dragi posjetitelji koji ste sudjelovali u našim igrama koje je sponzorirao Pepco i družili se s nama.

Poopeys pelene novi su PEPCO hit proizvod, a pronaći ih možeš u tri veličine. Pelene uspješno odgovaraju na sve zahtjeve mama: omogućavaju mališanima maksimalnu slobodu pokreta uz najvišu razinu udobnosti i higijene. Tu je i posebna upijajuća jezgra koja omogućava automatsko upijanje vlage, a prozračni, mekani materijal osigurava prolaz zraka i omogućava koži da diše bez izazivanja iritacija. Sve to prati i zaigran dizajn te uobičajeno povoljna cijena! Saznaj više na www.pepco.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.