Roditelji 19. ožujka 2022.

U Z centru održano veliko finale izbora za Super Tatu!

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL ; U Z centru održano veliko finale izbora za Super Tatu!

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kako bismo zahvalili najvažnijim osobama u životu naših mališana i nagradili ih za njihovu najvažniju ulogu u životu - očinstvo, povodom Dana očeva, Pepco i missMAMA proglasili su ovogodišnje Super Tate i to u tri kategorije: Tata koji premata, Tata animator i Tata uspavljivač.

Nakon što su Pepco i missMAMA pozvali sve čitatelje - mame, sestre, braću, bake, djedove, kumove, susjede, prijateljice i prijatelje - da prijave omiljene očeve za prestižnu titulu Super Tate, odabrali smo finaliste u tri kategorije, a zatim i pobjednika na velikom finalu izbora za Super Tatu koji se održao danas u Z centru u Zagrebu. Jurica Katić osvojio je laskavu titulu Super Tate te vrijednu nagradu i statuu koju je osigurao pokrovitelj natječaja Pepco!

 | Author: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL Jurica Katić osvojio je laskavu titulu Super Tate te vrijednu nagradu i statuu koju je osigurao pokrovitelj natječaja Pepco

Event se održao na terasi Z centra u Zagrebu kako bismo zajedno proslavili Dan očeva koji se obilježava 19. ožujka te kako bi dodijelili nagrade i priznanja našim Super Tatama koje su zajedničkim snagama odabrali portal missMama i pokrovitelj projekta Super Tata, Pepco. 

U natječaju “Postani Super Tata 2022” koji je trajao od 1. do 17. ožujka na portalu missMama pristiglo je čak 1064 prijave za Super Tatu, što je najviše do sada. Nakon javnog glasanja čitatelja portala missMama, tri superfinalista su se borila za prestižnu titulu "Super Tata 2022", a pokrovitelj projekta Pepco nagradio je pobjednika! Uz dodjelu važnih priznanja našim tatama s našim čitateljima i posjetiteljima uživali smo u zabavnim igrama za očeve i djecu - jer vjerujemo da je tata djetetu najzabavniji i najpouzdaniji suigrač.  

 | Author: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL Mališani su se zabavljali u kreativnom kutku, a program je vodila Kim Končar

Mališani (ali i njihovi roditelji) najviše su uživali u igri potrage za blagom, a brojni posjetitelji su okušali sreću i probušili jedan od balona koji je skrivao poruku i poklon od pokrovitelja projekta Pepca. U kreativnom kutku mališani su mogli napisati poruku za svog tatu, otkriti nam zašto je baš njihov tata super tata i nalijepiti je na veliko srce u znak podrške tatama diljem svijeta!

Gost iznenađenja bio je Bruno Šimleša, hrvatski pisac, kolumnist, predavač, televizijski voditelj, diplomirani sociolog i prije svega inspirativan otac. Cijeli događaj je vodila Kim Končar

 | Author: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL Gost iznenađenja bio je Bruno Šimleša

Nakon mnoštva zabavnih događanja, uslijedilo je proglašenje pobjednika i dodjela statua. U kategoriji Tata koji premata pobjednik je Josip Škalec, u kategoriji Tata uspavljivač pobjednik je Jurica Katić, a u kategoriji Tata animator pobjednik je Marko Katavić. Pobjednik natječaja “Postani Super tata 2022” koji je osvojio počasnu statuu i poklon pon od pokrovitelja projekta Pepca je Jurica Katić.

 | Author: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL U kategoriji Tata animator pobjednik je Marko Katavić

Od srca čestitamo svim tatama koji su se prijavili na natječaj, svim pobjednicima kategorija i dobitniku glavne nagrade “Super tata 2022”. Zahvaljujemo glavnom pokrovitelju Pepcu na podršci projektu koji daje zasluženo priznanje svim očevima koji su podrška i oslonac svojoj djeci kroz život i svima vama dragi posjetitelji koji ste sudjelovali u našim igrama koje je sponzorirao Pepco i družili se s nama.

 | Author: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL U kategoriji Tata koji premata pobjednik je Josip Škalec

Za tate koji mijenjaju svijet mijenjajući pelene - hvala vam, vidimo vas i cijenimo vas!

Poopeys pelene novi su PEPCO hit proizvod, a pronaći ih možeš u tri veličine. Pelene uspješno odgovaraju na sve zahtjeve mama: omogućavaju mališanima maksimalnu slobodu pokreta uz najvišu razinu udobnosti i higijene. Tu je i posebna upijajuća jezgra koja omogućava automatsko upijanje vlage, a prozračni, mekani materijal osigurava prolaz zraka i omogućava koži da diše bez izazivanja iritacija. Sve to prati i zaigran dizajn te uobičajeno povoljna cijena! Saznaj više na www.pepco.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.