Roditelji 22. ožujka 2022.

Pobjednik u kategoriji Tata animator je Marko Katavić! Donosimo njegovu priču...

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL U kategoriji Tata animator pobjednik je Marko Katavić

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Inspirativna priča Super Tate Marka Katavića, pobjednika u kategoriji Tata animator...

Nakon što su Pepco i missMAMA pozvali sve čitatelje - mame, sestre, braću, bake, djedove, kumove, susjede, prijateljice i prijatelje - da prijave omiljene očeve za prestižnu titulu Super Tate, odabrali smo finaliste u tri kategorije, a zatim i pobjednika na velikom finalu izbora za Super Tatu koji se održao ove subote u Z centru u Zagrebu. Marko Katavić osvojio je laskavu titulu Super Tate u kategoriji Tata animator!

Priča o Super Tati - Marku Kataviću

Marko je otac troje mališana koji su ga naučili da nema boljeg i ljepšeg poklona od dječjeg osmijeha. "Osmijeh je nagrada za sve što činiš", rekao nam je Marko koji s obitelji najviše voli provoditi vrijeme u zajedničkim druženjima, šetnjama i igri. 

Marko je prije svega prijatelj, učitelj i uzor svojim mališanima, no priznaje da je sam sebe iznenadio kada je prvi put postao otac. "Kad prvi puta postaneš tata, bojiš se. Polako s vremenom vidiš koliko si potreban u životu svog djeteta. Sam sebe iznenadiš koliko znaš pjesmica, igara", iskreno govori Marko.

Marko zna koliko je važno djecu okružiti s ljubavlju, srećom i ohrabrenjem kako bi imali samopouzdanje koje će im pomoći u postizanju njihovih životnih ciljeva. "Podučavajući svoju djecu o svijetu, otvaramo im oči i umove za prihvaćanje različitosti; potičemo razumijevanje, empatiju, znatiželju, osjetljivost, toleranciju za druge ljude i mjesta izvan njihovog okruženja."

 Marko je strpljiv otac koji je uvijek spreman odgovoriti na tisuću pitanja svojih mališana. "Najdraže mi je prihvaćanje mojih odgovara i gledanje kako polako uz nas mališani stvaraju svoj svijet."

Markova supruga kaže kako Marko uz svoje obaveze na poslu ima vremena biti ono što djeca najviše trebaju - super heroj! Uz to, Marko i supruga sve obaveze uspješno zajednički rješavaju. "Priprema hrane,održavanje kuće, igre s djecom, školske obaveze, odlazak na nogomet, plivanje.... Učenje prvih riječi i puzanja.... Šetnja.... Uz troje djece, zajedničkim snagama sve se stigne", kaže ponosna supruga. 

Marko ima inspirativnu poruku i za sve druge očeve: "Djeca trebaju uzora, prijatelja, tatu...Vrijeme prebrzo leti i treba iskoristiti svaki trenutak da im pomognemo stvoriti što ljepšu sliku života. Kada odrastu, djeca će lakše preskakati prepreke života, a mi roditelji bit ćemo sretni što su naša djeca postali sretni i uspješni ljudi."

Čestitamo Super Tati Marku i svim drugim tatama koji s puno ljubavi i nježnosti odgajaju svoje mališane!

Poopeys pelene novi su PEPCO hit proizvod, a pronaći ih možeš u tri veličine. Pelene uspješno odgovaraju na sve zahtjeve mama: omogućavaju mališanima maksimalnu slobodu pokreta uz najvišu razinu udobnosti i higijene. Tu je i posebna upijajuća jezgra koja omogućava automatsko upijanje vlage, a prozračni, mekani materijal osigurava prolaz zraka i omogućava koži da diše bez izazivanja iritacija. Sve to prati i zaigran dizajn te uobičajeno povoljna cijena! Saznaj više na www.pepco.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.