Roditelji 14. svibnja 2023.

Osvojite Zalando poklon bon u vrijednosti 100 eura i počastite se za Majčin dan!

Foto: Pexels, Leeloo Thefirst
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Bliži se Majčin dan i ovaj put ga želimo proslaviti pripremajući znakove pažnje za vas, drage mame. U suradnji sa Zalandom poklanjamo vam poklon bon u vrijednosti 100 eura! Posjetite missMama profil na Instagramu i uključite se u nagradni natječaj

Majčin dan je praznik koji se slavi svake godine druge nedjelje u svibnju diljem svijeta, u više od 40 zemalja. Na Majčin dan slavimo ulogu majke i majčinstvo te utjecaj koje majke i njihova požrtvovna uloga puna ljubavi imaju u društvu. Kako bismo proslavili Majčin dan i razveselili majke koje nas svakodnevno čitaju, pripremili smo super iznenađenje. Ususret nadolazećem Majčinom danu organiziramo veliki giveaway na missMama Instagramu, gdje ćemo sve do 14. svibnja organizirati nagradne natječaje i dijeliti genijalne nagrade. Na vama je da svakodnevno pratite missMamu na Instagramu kako ne biste propustili priliku da osvojite nagrade.

Danas vam u suradnji s popularnom modnom online trgovinom Zalando poklanjamo bon u vrijednosti 100 eura! Zalando je vodeća europska online modna i lifestyle platforma koja od 2008. donosi modu od glave do pete za više od 49 milijuna aktivnih kupaca na 25 tržišta. U ponudi na webshopu i u aplikaciji očekuje vas preko 2000 brendova pa vjerujemo kako ćete na Zalandu s lakoćom pronaći ono što tražite.

 | Author: Pexels, RODNAE Productions Foto: Pexels, RODNAE Productions

Zahvaljujući širokom izboru modnih trendova i stilova za svačiji ukus dostupnih na Zalandu, svaka žena će se osjećati kao kraljica, a kako bi se i vi, drage mame, osjećale poput kraljica, Zalando vas nagrađuje povodom Majčinog dana. Počastite se super šopingom, jer Majčin dan je vaš dan! 

Sve što trebate napraviti kako bi Zalando poklon bon stigao baš u vaše ruke je posjetiti missMama profil na Instagramu, pronaći fotku poklon bona koji darujemo i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @missmama_hr i @zalando, lajkati objavu i u komentaru označiti osobu kojoj želite uputite najljepše želje povodom Majčinog dana. 

Objavu možete i podijeliti na svom IG storyju te je poslati prijateljima kako bi se i oni uključili u nagradni natječaj.

Igramo se do ponedjeljka, 15. svibnja 2023. u 16 sati, nakon čega ćemo odabrati dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!