Roditelji 13. svibnja 2023.

Osvojite REVIMED® zdravi paketić za snažniji imunitet i bolju krvnu sliku!

Foto: Revimed
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Bliži se Majčin dan i ovaj put ga želimo proslaviti pripremajući znakove pažnje za vas, drage mame. U suradnji s REVIMED Hrvatska poklanjamo vam zdravi paketić za snažniji imunitet i bolju krvnu sliku. Posjetite missMama profil na Instagramu i uključite se u nagradni natječaj u kojem imate priliku osvojiti REVIMED® Stevia Fe dodatak prehrani i čašu!

Majčin dan je praznik koji se slavi svake godine druge nedjelje u svibnju diljem svijeta, u više od 40 zemalja. Na Majčin dan slavimo ulogu majke i majčinstvo te utjecaj koje majke i njihova požrtvovna uloga puna ljubavi imaju u društvu. Kako bismo proslavili Majčin dan i razveselili majke koje nas svakodnevno čitaju, pripremili smo super iznenađenje. Ususret nadolazećem Majčinom danu organiziramo veliki giveaway na missMama Instagramu, gdje ćemo sve do 14. svibnja organizirati nagradne natječaje i dijeliti genijalne nagrade. Na vama je da svakodnevno pratite missMamu na Instagramu kako ne biste propustili priliku da osvojite nagrade.

Iscrpljeni ste? Blijedi? Nedostaje vam kisika? Imate li problem s nedostatkom željeza? Imamo odličan recept za vašu krvnu sliku! Danas vam u suradnji s REVIMED Hrvatska poklanjamo čak dva zdrava paketića, a u svakom se nalaze po 2 pakiranja REVIMED® Stevia Fe dodatka prehrani i REVIMED® čaša. 

REVIMED® Fe je prirodni visokokvalitetni dodatak prehrani na osnovi dvovalentnog kelatnog željeza (najsličnije željezu u organizmu), liofilizirane BIO matične mliječi, dehidriranog meda i vitamina C. Namijenjen je osobama koje imaju pomanjkanje željeza, kao i svima koji žele popraviti ili  tijekom duljeg razdoblja održavati dobru krvnu sliku i snagu organizma. Može se konzumirati zajedno sa svim lijekovima i namirnicama, te nije potrebno raditi pauze tijekom korištenja. Preporučuje se svim uzrastima, posebno djeci (već od 12 mjeseci starosti), ženama, trudnicama, starijim osobama, rekonvalescentima, sportašima i svima koji su izloženi svakodnevnom stresu. Na tržištu je dostupan i REVIMED® Stevia Fe sa stevijom kao sladilom, koji je pogodan i za dijabetičare, a koji poklanjamo dvijema čitateljicama u današnjem nagradnog natječaju.

 | Author: Revimed Foto: Revimed

Budući da naše tijelo ne može sintetizirati željezo, ono se mora unijeti hranom. Najveći dio željeza u hrani je u obliku trovalentnog željeza koje se, da bi se moglo apsorbirati, mora reducirati u bolje iskoristivo dvovalentno željezo. Pritom važnu ulogu ima vitamin C koji pomaže u redukciji željeza iz trovalentnog u dvovalentni oblik. Od željeza ukupno unesenog hranom, ovisno o njegovu obliku i potrebi organizma, može se apsorbirati samo 2 do 10 %. Iako neke namirnice (npr. špinat) imaju visok sadržaj željeza, on je slabo iskoristiv, jer istovremeno sadrže i druge tvari koje smanjuju apsorpciju (npr. fitati). Zbog toga je  Svjetska zdravstvena organizacija preporučila dodatan unos željeza u obliku dodataka prehrani, što može znatno poboljšati status željeza, posebno kod rizičnih skupina: žena, trudnica, djece, starijih osoba i sportaša.

Zašto preporučujemo redovitu primjenu REVIMED® Fe: 

  • željezo je nisko dozirano, a biološki vrlo iskoristivo (do 80 %)
  • sprječava i suzbija nedostatak željeza i opću slabost organizma 
  • najbliži je spoj prirodnim oblicima vezanja željeza u organizmu
  • željezo u kombinaciji s matičnom mliječi i vitaminom C je idealan spoj
  • bez prekida u konzumiranju

REVIMED® proizvodi ne sadrže gluten, pa se preporučuju i osobama koje boluju od celijakije, vegetarijancima i ljudima koji poste, a žele ojačati svoj organizam prirodnim putem. Zbog svoje izrazite čistoće liofilizirana BIO matična mliječ i dehidrirani med u REVIMED® proizvodima ne sadrže alergene, tako da nema alergijskih reakcija, pa ih mogu ih koristiti i osobe alergične na druge pčelinje proizvode.

Sve što trebate napraviti kako bi REVIMED® poklon paket stigao baš u vaše ruke je posjetiti missMama profil na Instagramu, pronaći fotku nagrade koju darujemo i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @missmama_hr i @revimed.hrvatska, lajkati objavu i u komentaru označiti osobu kojoj želite uputite najljepše želje povodom Majčinog dana. 

Objavu možete i podijeliti na svom IG storyju te je poslati prijateljima kako bi se i oni uključili u nagradni natječaj.

Igramo se do nedjelje, 14. svibnja 2023. u 16 sati, nakon čega ćemo odabrati dobitnike slučajnim odabirom. Sretno!