Roditelji 06. prosinca 2022.

Čitateljice su ocijenile ovu kremu odličnom ocjenom 4,74: Evo što ih je posebno oduševilo

Foto: Mixa

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nije lako pronaći kremu koja zadovoljava sve potrebe jedne mame, kremu koja istovremeno hidratizira, zaglađuje, hrani i čini kožu elastičnom, a sve u nekoliko poteza pa slobodno možemo reći da štedi i vrijeme. Jednu takvu kremu konačno smo pronašli, zahvaljujući brendu Mixa, stručnjaku za osjetljivu kožu je koji više od 100 godina posvećen razvijanju kozmetike koja je nježna i učinkovita. Riječ je o Mixa Hyalurogel Rich kremi za intenzivnu hidrataciju osjetljive i isušene kože lica, koju je imalo priliku isprobati čak 150 missMama čitateljica. Mame su kremu testirale četiri tjedna, nanoseći je na čisto lice, ujutro i uvečer, a potom su s nama podijelile svoje dojmove. 

Da ova hidratantna krema s hijaluronskom kiselinom temeljito vlaži osjetljivo lice i čini ga smirenim i bez zatezanja, potvrdile su naše čitateljice, ocijenivši Mixa Hyalurogel Rich kremu za lice odličnom ocjenom 4,74!

 | Author: Mixa / miss7 Foto: Mixa / miss7

Zahvaljujući hipoalergenskoj formuli obogaćenoj koncentriranim sastojcima poput hijaluronske kiseline koja veže vodu na kožu, glicerina koji ima omekšavajuće i hidratantne učinke i shea maslaca koji omekšava i hrani kožu, Mixa Hyalurogel Rich krema za lice intenzivno hidratizira kožu koja je nakon korištenja vidljivo glađa i zategnutija uz dugotrajan ugodan osjećaj na koži. No, sve prednosti ove kreme temeljito su ispitale missMama čitateljice, a u nastavku saznajte što ih je posebno oduševilo.

Zašto su missMama čitateljice zavoljele Mixa Hyalurogel Rich kremu?

Prvi korak bio je utvrditi koliko su čitateljice zadovoljne hidratacijom Mixa Hyalurogel Rich kreme za lice, a sve što možemo zaključiti na temelju ocjene je da krema nije razočarala. Za učinak hidratacije Mixa Hyalurogel Rich krema za lice zaslužila je visoku ocjenu 4,73. Čak 96,8 % čitateljica bilo je zadovoljno ili veoma zadovoljno učinkom hidratacije. 

Gotovo jednako zadovoljne čitateljice su bile i izgledom kože nakon četiri tjedna korištenja kreme (ocjena 4,64). Naime, zahvaljujući kremastoj teksturi Mixa Hyalurogel Rich kreme za lice hranjive tvari brže prodiru u kožu, što je jedan od glavnih razloga za lijep i njegovan izgled kože nakon korištenja ove kreme. Nakon četiri tjedna koža je glatka i meka, što su potvrdile i naše čitateljice. Mame su za glatkoću kože Mixa Hyalurogel Rich kremi dodijelile odličnu ocjenu 4,69, za mekoću kože ocjenu 4,76, a najviše ih se dojmila tekstura kreme kojoj su dodijelile visoku ocjenu 4,82. Čak 97,6 % čitateljica je zadovoljno ili veoma zadovoljno teksturom kreme koja je vrlo lagana, omekšava lice i ne začepljuje pore.

 | Author: Mixa Foto: Mixa

Ova Mixa krema ima i dodatan plus - smanjenje sitnih bora i linija, što je sad potvrđeno i missMama testiranjem. 86,6% žena je zadovoljno ili veoma zadovoljno smanjenjem vidljivosti tankih linija nakon 4 tjedna korištenja kreme, dok 12,6% žena nije moglo procijeniti razliku u izgledu kože prije i poslije.

Također, 95,3% čitateljica je zadovoljno ili veoma zadovoljno smanjenjem osjećaja zatezanja nakon četiri tjedna korištenja Mixa Hyalurogel Rich kreme za lice (ocjena 4,69). Obzirom da je namijenjena njezi isušene i osjetljive kože, Mixa Hyalurogel Rich krema ne samo da hidratizira, već i obnavlja zaštitnu barijeru kože, umiruje kožu. Da krema uistinu smiruje kožu, potvrdilo je čak 93,7 % čitateljica, dok njih 5,5 % nije moglo procijeniti (ocjena 4,58).

Čitateljice su također potvrdile da Mixa Hyalurogel Rich krema pruža blistavost kože lica (ocjena 4,47); 89,8 % je zadovoljno ili veoma zadovoljno učinkom blistavosti kože nakon četiri tjedna korištenja kreme, a 9,4% niti je zadovoljno, niti je nezadovoljno. Nešto veću ocjenu (4,71) čitateljice su dodijelile kremi za brzinu upijanja. Naime, 97,7 % čitateljica je zadovoljno ili veoma zadovoljno brzinom upijanja Mixa Hyalurogel Rich kreme za lice.

Formula Mixa Hyalurogel Rich kreme sadrži brojne hranjive sastojke, posebno odabrane kako bi odgovarale isušenoj i osjetljivoj koži lica, a većina čitateljica (51,2 %) smatra kako su svi do jednog podjednako korisni. 35,4 % njih ipak je izdvojilo hijaluronsku kiselinu, 8,7 % shea maslac, a 4,7 % prednost je dalo glicerinu.

 | Author: Mixa Foto: Mixa

Mame će nastaviti s korištenjem Mixa Hyalurogel Rich kreme

Iako je preporuka da se krema nanosi dva puta dnevno, ujutro i uvečer, važno je napomenuti da se nisu sve čitateljice pridržavale uputa korištenja. 35,4 % čitateljica kremu je koristilo jedanput dnevno, 63,8 % čitateljica se pridržavalo uputa i koristilo kremu dva puta dnevno. Čitateljice nisu krile zadovoljstvo Mixa Hyalurogel Rich kremom za lice, jer osim što su joj dodijelile ukupnu odličnu ocjenu 4,74, složile su se (98,4 %) kako će kremu preporučiti bliskoj osobi s osjetljivom kožom u potrazi za hidratacijom, ali i da će same nastaviti s korištenjem iste (88,2%).

Mixa Hyalurogel Rich kremu za lice možeš kupiti u svim bolje opskrbljenim drogerijama, kao i na brojnim beauty web shop-ovima.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.