Roditelji 07. srpnja 2022.

Mama pokazala kako se za put pakiraju mame, a kako tate pa nasmijala tisuće ljudi

Foto: Instagram ; Pakiranje za put s djecom
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Putovanja s djecom mogu biti pravi izazov, a jedna je mama pokazala kako izgleda pakiranje troje djece za put iz mamine, a kako iz tatine perspektive. Sigurni smo da će te njezine fotografije nasmijati do suza!

Putovanja s djecom, osim pregršt pozitivnih strana, imaju i svoju izazovnu stranu, a jedna od njih je, složit će se mnogi, spremanje i pakiranje kofera. Sjećate se vremena prije djece kad ste se za put mogli spakirati doslovno večer prije?

 Odlazak na ljetovanje s djecom mijenja poneka pravila, a roditeljima je za pakiranje potrebno više vremena i dobre organizacije. Drugim riječima, odlazak na more, planine ili samo do bazena, postaje prava mala avantura i zahtijeva puno pripreme. Jednostavno moraš misliti na više stvari jer mala djeca imaju puno potreba i ovise o tebi - roditeljima. 

Čini se da, kada je riječ o pakiranju za obiteljski odmor, mame imaju drugačiju tehniku pakiranja od tata, a to je u šaljivoj objavi na društvenim mrežama pokazala meteorologinja Dylan Dreyer. Na Instagramu je podijelila fotografije koje uspoređuju njezin i suprugov stil. "Pakiranje troje djece zahtijeva puno organizacije. Pakiranje jednog čovjeka očito ne (pogledajte zadnju fotografiju)", napisala je. 

Prve dvije fotografije pokazuju vrlo dobro isplaniran proces pakiranja trojice dječaka, dok je na posljednjoj torba njenog supruga, koja je daleko od uredno spakirane. Objava je u kratkom vremenu prikupila mnoštva komentara, a mnoge su mame napisale da je ista situacija i u njihovoj kući. Dakle, ako ste mislile da ste jedine čiji se muževi ne znaju spakirati za put, sada znate da je većina naklonjena minimalizmu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.