Roditelji 09. lipnja 2022.

Ljetni kamp koji je osvojio sve klince i klinceze - dječji grad MiniPolis!

Foto: MiniPolis
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dugački ljetni praznici neminovno donose i pitanje koje neće zaobići niti jednog roditelja - kamo s djecom u tjednima tijekom kojih niste na moru ili kod svojih?

Pobjednička, win-win kombinacija bi djecu trebala zaokupljati tijekom cijelog dana, a roditeljima omogućiti da bezbrižno obavljaju svoje poslove znajući da su im djeca na sigurnom i da se lijepo provode.

Kroz zadnjih nekoliko godina ljetni kampovi postali su pravi hit, a najpopularniji ljetni kamp među mališanima glavnog grada je onaj koji se održava u prvom dječjem gradu u Hrvatskoj - MiniPolisu.

 | Author: MiniPolis Foto: MiniPolis

Ako već niste čuli za njega, MiniPolis je minijaturna replika stvarnog grada koja je u potpunosti izgrađena samo za djecu koja u njemu mogu biti što požele - policajci, piloti, vatrogasci, trgovci, poštari, liječnici. 

Upravo će se u dječjem gradu tijekom čitavog ljeta (svakog tjedna) održavati 5-dnevni ljetni kampovi, a mališani će u MiniPolisu biti na cjelodnevnom boravku s uključenim obrocima. Na njih će, na olakšanje svakog roditelja, paziti cijeli tim animatora. 

Ljetni kamp u MiniPolisu uključuje desetak edukativnih radionica, ali i rashlađujuće vodene aktivnosti na Bazenima Mladost i avanturističke izlete u ZET i vatrogasnu postaju. 

 | Author: MiniPolis Foto: MiniPolis

Djecu je, osim na petodnevne, moguće upisati i na jednodnevne programe što je vijest koja će razveseliti roditelje koji su u stisci s vremenom i one čiji se raspored naglo promijenio. 

Kako je broj mjesta polaznika ograničen, a termini se brzo popunjavaju - iz MiniPolisa poručuju kako bi bilo dobro da svi zainteresirani svoja mjesta rezerviraju što prije, a to će najbrže napraviti putem njihove web stranice.