Roditelji Spriječi kakafrku na putu! 25. svibnja 2022.

50 dobitnika ostvaruje priliku testirati nove Pampers pelene gaćice! Prijavi se!

Pelene
Foto: Guliver Mame, više se ne trebate pribojavati "kakafrke" prilikom izlaska ili putovanja s malim djetetom

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U suradnji s Pampersom odlučili smo razveseliti čak 50 čitateljica! Odabrat ćemo 50 čitateljica s najkreativnijim odgovorom kojima će na kućnu adresu stići paket Pampers Pants pelena-gaćica, koje će imati priliku testirati i ocijeniti.

Pampers se trudi olakšati svakodnevicu svim mamama i maksimalno zaštititi njihove bebe. Pelene-gaćice Pampers Pants od sada imaju i džep Stop & Protect koji omogućuje do 12 sati zaštite od propuštanja sa svih strana, pa mame mogu odahnuti i uživati u zajedničkim avanturama sa svojim mališanima.

Mame, uz nove pelene-gaćice Pampers Pants više se ne trebate pribojavati "kakafrke" prilikom izlaska, izleta ili putovanja s malim djetetom, a sada ih imate priliku i isprobati.

Prijavi se za testiranje pelena-gaćica!

Htjeli smo da mame koje nas svakodnevno čitaju iskuse snagu i inovaciju ovih pelena-gaćica i napišu nam svoja iskrena mišljenja. Zato te pozivamo da se prijaviš za testiranje proizvoda OVDJE i daš nam svoju ocjenu. Opiši nam jednu smiješnu ljetnu anegdotu sa svojim djetetom i pritom budi kreativna, jer 50 najkreativnijih čitateljica osvojit će Pampers Pants pelene-gaćice i priliku da ih recenziraju. Pročitaj pravila.

Pampers Pants pelene-gaćice | Author: Promo Foto: Promo

Testiranje Pampers Pants pelena-gaćica trajat će 10 dana, a nakon isteka testa, sve čitateljice koje odaberemo primit će na e-mail kratki obrazac u kojem mogu ostaviti svoju recenziju.

U čemu je tajna Pampers Pants pelena-gaćica?

Nove pelene-gaćice Pampers Pants od sada imaju džep Stop & Protect koji omogućuje do 12 sati zaštite od propuštanja sa svih strana. Imaju 360° prianjanje, prilagođavaju se bebinom trbuščiću i tako pomažu spriječiti propuštanja. Dolaze s dvostrukim trakicama uz noge i tako pomažu spriječiti propuštanje oko nogu tvog mališana. Zbog izuzetno moćne upijajuće jezgre u trenu upijaju tekućinu i brzo je odvode daleko od bebine kože, a imaju i potpuno rastezljivi pojas za lako mijenjanje. Navlače se u jednom potezu, čak i kad je tvoja beba nemirna prilikom mijenjanja pelena. Lako se skidaju i lako odlažu, tako da se zamotaju i učvrste jednokratnom trakicom.  Mame, uz nove Pampers Pants pelene-gaćice koje su otporne na svaku kakafrku sigurni ste u automobilu, na brodu, u avionu, na plaži i u restoranu. Neka vaše ljeto započne s osmijehom!

Prijave za recenziranje Pampers Pants pelena-gaćica traju do 3.6 2022.

Obrazac za prijavu

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.