Roditelji Spriječi kakafrku na putu! 29. lipnja 2022.

Opustite se, mi znamo kako spriječiti kakafrku na putu!

Kakafrka
Foto: Guliver Ono što je neizbježno na svakom putovanju, izletu ili običnom izlasku iz kuće je kakafrka

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svi roditelji koji kreću na putovanje s malim djetetom dobro znaju kako je to situacija koja zahtijeva vrhunsku pripremu. Mnogo toga može poći mimo plana, a na putu vas čekaju brojna iznenađenja. Ono što je neizbježno na svakom putovanju, izletu ili tijekom svakog dužeg izlaska s djetetom je kakafrka, a posebno je neugodna u situacijama poput dugog čekanja na trajekt kada pelena ne može više držati sadržaj.

Nasreću, ovakve kakafrke se sada daju izbjeći - uz pametne i iskustvene savjete stručnjaka portala missMama i nove Pampers Pants pelene-gaćice s džepićem Stop & Protect koji omogućuje do 12 sati zaštite od propuštanja sa svih strana.  Uz savjete naše pedijatrice, nutricionistice, psihologinje, turističkog vodiča i iskusnih roditelja svako vaše sljedeće putovanje proći će ugodno bez puno stresa i više se nećete bojati kakafrke na putu!

Kako se pripremiti za putovanje s malim djetetom?

Saznat ćete što je sve potrebno ponijeti na jednodnevni izlet s malim djetetom, koji super trikovi drugih roditelja pale, koju vrstu i količinu pelena je najbolje ponijeti na putovanje, kako se emocionalno i logistički pripremiti na putovanje s vašim mališanima...  Odgovore na sva ta, ali i na mnoga druga pitanja donosimo u sklopu našeg projekta "Kakafrka na putu".

 | Author: Guliver Foto: Guliver

Nagrade, testiranje pelena i savjeti poznatih mama

Također, svi naši čitatelji i čitateljice imati će priliku sudjelovati u nagradnom natječaju na micrositeu, u kojem ćete s nama podijeliti svoja iskustva s putovanja s vašim djetetom, a najzabavnije odgovore nagradit ćemo mjesečnim zalihama pelena koje je osigurao Pampers. Pravila pročitaj ovdje. Uz brojne edukativne članke i podršku stručnjaka pripremili smo i posebnu stranicu na kojoj ćete pronaći savjete iskustvenih roditelja te SOS vježbu disanja za roditelje koja dokazano odmah smanjuje razinu stresa i panike u slučaju male ili velike kakafrke.

 | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

Čeka vas i testiranje Pampers Pants pelena-gaćica, iskustva poznatih mama te puno zabavnog i edukativnog sadržaja na našim društvenim mrežama. Vežite se, polijećemo! Naša ekipa za kakafrku je spremna za svaki izazov na putu!

Mame, više se ne trebate pribojavati "kakafrke" na putovanju jer nove pelene-gaćice Pampers Pants od sada imaju i džep Stop & Protect koji omogućuje do 12 sati zaštite od propuštanja sa svih strana. Možete napokon odahnuti i ljetovati bez stresa. Opustite se i uživajte u najljepšim trenutcima obiteljskog putovanja zajedno s vašim mališanima. Uz nove Pampers Pants pelene-gaćice koje su otporne na svaku kakafrku sigurni ste u automobilu, na brodu, u avionu, na plaži i u restoranu. Neka vaše ljeto započne s osmijehom!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.