Roditelji 20. ožujka 2023.

Gianna Kotroman: 'Bon za Eko Taxi koji sam dobila uz 24Oranž pretplatu nije mogao doći u bolje ruke'

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Giannin izbor je Oranž pretplata, jer na taj način ima pristup svim važnim informacijama koje su joj važne u njezinu poslu radijske voditeljice.

"Budući da sam uvijek, ali uvijek u strci s vremenom, često mi problem riješi prijevoz koji stigne uvijek kad ga trebam. Kad moram stići točno na vrijeme na vijesti, onda nema opcije kašnjenja, pa mi taxi često spašava stvar. Dakle, bon za Eko Taxi koji sam dobila uz 24Oranž pretplatu nije mogao doći u bolje ruke", iskrena je Gianna Kotroman, radijska voditeljica City radija i mama šestogodišnjeg dječaka.

Cijeli niz raznih pogodnosti koje je dobila uz Oranž pretplatu itekako će dobro iskoristiti, ali to nije bio glavni i osnovni povod za pretplatu. Portalu 24 sata vjeruje, te smatra da je relevantan i prezentira provjerene informacije, što je svakoj osobi koja radi u medijima itekako bitna stavka.

 | Author: Tomislav Miletić/PIXSELL Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

"Zbog opisa posla radijske voditeljice volim biti što bolje informirana, jer volim uvijek s nekom novom viješću ili događajem izaći što prije u eter i podijeliti je sa slušateljima. Preferiram lokalne/domaće informacije, a ponekad i podijelim nešto iz svijeta", kaže Gianna, te priznaje: Često s portala 24sata.hr "posudim" temu koja mi je zanimljiva i iskoristim je kao okidač za nastavak sadržaja koje radim u šihti, u programu. Neki mi naslovi jednostavno zapnu za oko i dobijem ideju za drugu perspektivu priloga. No, ono što joj je također vrlo važno jest glazba, oko koje se puno tog vrti u poslu radijske voditeljice. Osim glazbenih trendova i glazbenih informacija, važne su joj informacije koje su često vezane za detalje iz privatnog života izvođača, a tu joj je, kaže Gianna, portal 24sata.hr broj 1, jednako što se tiče domaćih i stranih zvijezda.

"Osim glazbe, često u svojoj šihti slušateljima predložim neki dobar film ili seriju, a još je bolje ako ih mogu povezati s glazbom ili serijom koja se trenutno emitira. Volim biti u toku i na tom području, a nekad mi oko pobjegne i na Reality rubriku, uglavnom iz istog razloga", kaže Gianna.

 | Author: Tomislav Miletić/PIXSELL Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Sama za sebe još kaže da, baš kao pravo žensko, voli pročitati Zdravlje, Lifestyle, kao i Modu i Ljepotu, a 24sata.hr u praćenju modnih trendova u potpunosti ispunjava njezine kriterije aktualnosti. Nije joj strana ni rubrika Kuhanje, pa od tamo često posudi neki recept za svoju obitelj. Putovanja su rubrika u koju voli zaviriti kad mašta o budućnosti, a kao majka i žena povuče ju često i Dom i obitelj.

"Za svoj program često koristim i rubriku Retro, a volim biti u toku i sa sportskim zbivanjima, posebno onima u kojima sudjeluju sportaši pod hrvatskom zastavom, i to od kuglanja do nogometa. Ma, bilo bi, zapravo, vrlo neobično kad ne bih imala pretplatu na ovakav portal", simpatično zaključuje Gianna. Uz sve što nam je ispričala, ali i sve pogodnosti koje nosi pretplata Oranž, ne čudi što je odabrala upravo pretplatu 24Oranž kao svoj izvor vijesti.

 | Author: Tomislav Miletić/PIXSELL Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Podsjetimo, svatko tko uzme godišnju pretplatu 24ORANŽ, po cijeni od 17 eura, zauzvrat odmah dobiva kupone partnera 24sata u iznosu od 88 eura! Kupnjom godišnje 24 Oranž pretplate odmah dobijete kupone za shopping u Tommyju, vožnju Eko Taxijem, narudžbe preko Wolta, kokice i gazirano piće u CineStaru, proizvode Grawe osiguranja, najzdravije dodatke prehrani iz Matičnjaka i igre u Casino 24. U paketu su sljedeći iznosi: Tommy 13 eura, CineStar 5 eura, Wolt 13 eura, Matičnjak 13 eura, Grawe Osiguranje 20 eura i Admiral 17 eura. Pored navedenih popusta oni koji se odluče za godišnju digitalnu pretplatu dobivat će i druge popuste.
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.