Roditelji 22. srpnja 2021.

Electrolux donirao vrijedne pročišćivače zraka dječjem vrtiću

Foto: Electrolux
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Stigla su vremena kada na pomisao boravka u zatvorenom prostoru razmišljamo o tome kako ga možemo učiniti kvalitetnijim i zdravijim, pogotovo kada je riječ o najmlađim članovima naših zajednica.

Čist i filtriran zrak smanjuje mogućnost pojave alergija, virusnih bolesti te bolesti dišnih puteva. Aktivno se trudimo da zrak u prostoru kojem boravimo bude što čišći, a potreba za kvalitetnim pročišćivačima zraka sve više raste.

Pametni pročišćivači zraka postali su jedan od neizostavnih kućanskih uređaja. Upravo takav je i Electrolux Pure A9 pročišćivač zraka. Jedinstveni PureSense sustav kontinuirano mjeri razinu kvalitete zraka u zatvorenom i vanjskom prostoru te automatski prilagođava brzinu pročišćavanja zraka tako da se kući vratite u zdravo unutarnje okruženje.

Pure A9 moguće je prilagoditi osobnim i sezonskim potrebama izmjenom filtera, svaki filter ima jedinstvenu pametnu oznaku koja prati njegovu upotrebu. Upravljati njime možete ručno, ali i pomoću aplikacije. Bez obzira jeste li kod kuće ili ste u pokretu, pratite i optimizirajte kvalitetu zraka u svom domu pomoću aplikacije ili se opustite i dopustite da PURE A9 to učini umjesto vas.

Electrolux kao tržišnih lider s pametnim kućnim uređajima promiče održivost te bolju kvalitetu života. Kako bi zaštitio one najmanje i najranjivije organizirao je kreativni natječaj ELECTROLUX ZA DJECU, u kojem je opremio DV Grigora Viteza PURE A9 pročišćivačima zraka i antivirusnim filterima.

Mališani i njihove odgojiteljice u vrtićima pozvani su da nacrtaju crtež na temu „Kako se borimo protiv koronavirusa?“ i prijave svoja mala umjetnička djela za osvajanje vrijednih nagrada. Stručni žiri odabrao je pobjednika natječaja; Dječji vrtić Grigora Viteza, grupa MEDVJEDIĆI. Nagrađeni rad osvojio je Electrolux PURE A9 pročišćivače zraka i antivirusne filtere!

 | Author: Electrolux Foto: Electrolux

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.