Roditelji 03. srpnja 2023.

Duge ljetne dane ispuni smijehom i zabavom: Osvoji društvene igre iz Pandina brloga!

Foto: Emica Elvedji/Pixsell

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kad treba ispuniti dane ili unijeti malo zabave u njih, dobro dođe svaka nova igra ili igračka. A ljeto je vrijeme kad mališanima često treba – ispunjavati dane. U pomoć ti stižu missMAMA i Pandin brlog koji su zajedno pripremili nagradni natječaj!

Koliko dugi mogu biti dani? Beskrajno dugi. Znaju to svi oni koji su proveli barem dio ljeta sa svojim školarcima u gradu. Ma, nije puno drukčije niti na moru, niti na selu. Ljetni se dani nekad čine stvarno beskrajno dugima i gotovo da nema roditelja koji je u stanju zabaviti svog mališana u baš svakom trenutku. I zato uvijek u takvim trenutcima dobro dođe kakva nova igračka… missMAMA i Pandin brlog ti nude slamku spasa – pokušaj osvojiti jednu od nagrada koje će skratiti ljetne dane!

Možeš ih, naravno, pronaći i sam(a) na Pandinu brlogu, idealnom mjestu za sve one kojima ponestane inspiracije za osmišljavanje zabave za mališane ovoga ljeta. Na ovom web-shopu možeš pronaći gotovo svaku igračku koju zamisliš, točno onakvu kakvu je tvoje dijete poželjelo i kakva je primjerena njegovoj dobi. A uvijek ih možeš i iznenaditi nekom koja bi ih mogla oduševiti.

Genijalna stvar – odnosno njih nekoliko vezanih uz Pandin brlog – je to što sve možeš obaviti iz udobnosti svog doma, odnosno ne moraš klince „vući“ sa sobom u kupovinu ili razmišljati kad i kako možeš „pobjeći“ bez njih. Sve ćeš lako pronaći, lako odabrati i sve će stići na tvoju adresu bez ikakvih komplikacija. A česte su i akcije, a znaš da to voliš!

Ljeto je prilika za isprobati sve one igračke koje zimi možda ne možeš, jer je park ili livada ili dvorište često odredište za igru i spas za roditelje. Malo hlada i barem prividnog odmora dok god traje zanimacija za određenu igru ili igračku. I, naravno, moraju se naučiti i sami zabavljati, čak i bez raznih pomagala, ali nekad ta „pomagala“ u obliku igračaka ipak dobro dođu.

U onim ipak prevrućim dijelovima dana, naša četiri zida ipak su nam najbolje odredište, a i takve dane treba ispuniti. Dok je vani lopta ili neko slično sredstvo za ispucavanje najbolja opcija, kod kuće su to – društvene igre. O, kako ih volimo! Ima ih za svaku dob, mogu zabaviti klince same, ako ih je više, a mogu i unijeti dašak mira i barem prividni odmor.

Odigraj i priušti si malo odmora!

Ako ti je potreban odmor u bilo kojem pogledu, možda ti možemo pomoći. Za što zabavnije i kvalitetnije provedeno ljeto missMAMA i Pandin brlog pripremili su super poklon - društvene igre za cijelu obitelj! Uključi se u nagradni natječaj na missMama profilu na Instagramu i možda baš ti osvojiš društvene igre ''Pobijedi roditelje'' i ''Slovo na slovo'' s web shopa Pandin Brlog. Nagradni natječaj traje od 3.7.2023. do 10.7.2023. u podne. Po završetku natječaja, redakcija missMAME odabrat će tri dobitnika koji će dobiti priliku razveseliti svoje mališane sjajnim igračkama.

Poklon je:

Komplet društvenih igrara – Pobijedi roditelje i Slovo na slovo (darujemo 3 dobitnika ovim poklon paketom)

Možeš li zamisliti koliko privlačno i izazovno zvuči naziv igre „Pobijedi roditelje“? Ako ne možeš, pokušaj taj naziv samo spomenuti svojoj djeci. Za ovo možemo garantirati da će se oduševiti i prihvatiti izazov. A sigurno će te htjeti pokušati pobijediti i igrom u kojoj je cilj – borba slovima, odnosno riječima. Ove dvije igre skratit će sigurno mnoge ljetne dane! Pravila natječaja su ovdje.

Ako ne budeš te sreće da osvojiš jedan od ovih spasonosnih poklon paketa, uvijek možeš svratiti na web-shop Pandin brlog, pa mališanima priuštiti zabavu, a sebi mir. Na ovoj se internetskoj adresi krije pregršt rješenja za ljetnu zabavu, a svaka igračka ima nekog kog može razveseliti. Ne brini ako nisi vješt(a) u internetskoj kupovini, jer na Pandinom brlogu je sve vrlo jednostavno, a izbor zavidan!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.