Roditelji 01. travnja 2022.

Biti žena je krvav posao: Ispuni upitnik o menstruaciji i osvoji Violeta We Care poklon paket

Foto: Shutterstock

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

O nekim temama, ma kako važne i prirodne one bile, društvo ne progovara. Menstruacija je jedna od njih. Vrijeme je da se progovori, stoga uredništvo miss7 i Violeta pokreću projekt miss7 & Violeta: Let’s Talk about Period. Pozivamo te da sudjeluješ u velikoj anketi na temu menstruacije, a Violeta će 20 čitateljica nagraditi vrijednim poklon paketom

Želimo otvoreno s našim čitateljicama porazgovarati o menstruaciji, kako je osjećaju, kako je podnose, što im je u vezi nje teret, a što im pruža olakšanje. Namjeravamo doznati kakve higijenske proizvode kupuju i koriste, koliko su im dostupni, smatraju li da na našem tržištu mogu pronaći sve što im treba i ako ne, što im nedostaje. 

 | Author: Violeta We Care Foto: Violeta We Care

Želimo da ovo bude najveći, najotvoreniji i najiskreniji razgovor na ovu temu. I upravo zato vas, drage naše, pozivamo da izdvojite 2 minute svog vremena i ispunite kratak upitnik koji će nam pomoći da zajedničkim snagama odgovorimo na važna pitanja, kao primjerice je li ženama neugodno reći da imaju menstruaciju, koliko otvoreno o menstruaciji mogu razgovarati sa svojim partnerom i mogu li si žene u Hrvatskoj priuštiti higijenske proizvode?

Anketni upitnik Let's talk about Period sastoji se od ukupno 15 pitanja na temu menstruacije koja se tiču najčešćih mitova i tabua o menstruaciji, percepcije menstruacije u društvu u kojem živimo, osobnog pogleda na menstruaciju, ali i potrošačkih navika u Hrvatica kada su u pitanju higijenski proizvodi. 

Potrudi se odgovoriti na svih 15 pitanja, jer 20 čitateljica nagrađujemo Violeta We Care poklon paketom koji će ti pomoći da u svakom trenutku i u svakoj prilici osjetiš maksimalnu udobnost i samopouzdanje. Poklon paket sadrži higijenske uloške Night 10/1, higijenske uloške Normal 10/1, dnevne uloške 20/1, make up maramice s arganovim uljem 60/1 i sprej Pre Poo za neutralizaciju neugodnih mirisa (50 ml).

Ispuni upitnik ovdje

Violeta We Care aktivno brine o ženama i za njih bira samo najbolje. S AIR FIT ulošcima svaka žena može bez straha i sa stavom zauzeti bilo koju pozu. Jer može biti sigurna da će pri tome ostati suha i zaštićena. Kako se kreće ona, tako se kreće i uložak s njom. A na njoj je samo da bude svoja i pokaže stav. Svaki dan u mjesecu.

 | Author: Violeta We Care Foto: Violeta We Care

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.