Roditelji 25. svibnja 2021.

BEBIVITA bira Top čuvalicu Hrvatske

Foto: Bebivita
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Uz maminu i tatinu ljubav te puno hranjivih sastojaka iz fine papice polako se svakoga dana grade naši mali superjunaci!

BEBIVITA se ponosno javlja za zaduženje vezano uz dobru hranu,ali također  jako dobro razumije i svu ljubav i brigu roditelja koju pružaju svojim bebama kako bi postali divni ljudi. Mamine i tatine poruke iz djetinjstva u dječjim glavama i srcima odzvanjaju cijeloga života. Tako se stvaraju se kvalitetni odnosi roditelja i djece.

Posveta tim porukama prošlogodišnji je BEBIVITA projekt "Umjetnost života" tijekom kojeg su stotine mama i tata ispisali poruke čiji sadržaj bi trebao pratiti njihovu djecu u budućnosti. Te poruke bile su inspiracija kiparu Denisu Kraškoviću za izradu skulpture Morska medvjedica s mladunčetom koju je BEBIVITA kao pokretno kulturno blago donirala u trajno  vlasništvo Muzeju grada Šibenika. 

No, u dječjim glavama ne odzvanjaju samo poruke roditelja. Uža obitelj dio je šire, a i ona najmanja dio je društva u kojem živi pa djeca kroz život nose i poruke baka i djedova, teta, stričeva, obiteljskih prijatelja, susjeda i rodbine. Roditeljima tijekom dječjeg odrastanja pomaže puno dobrih ljudi. Svi oni ponekad su bebine čuvalice i njihove poruke iz srca ostaju u srcima djeteta tijekom života.

Bebivita zato želi pružiti priliku roditeljima da se oduže čuvalicama, nominiraju ih za titulu Top čuvalice Hrvatske i omoguće im da dobiju lijepu nagradu. U ruke Top čuvalice Hrvatske otići će umjetnička ilustracija za zid, pehar i majica s natpisom "Top čuvalica Hrvatske", dok će obitelj kojoj pomaže upravo Top čuvalica Hrvatske dobiti veliki paket BEBIVITA proizvoda.

Mame i tate, zato ne čekajte nego nominirajte vašu Top čuvalicu - djeda, baku, tetu, dadilju, susjedu... i omogućite im da dođu do zaslužene titule.

Sve što trebate napraviti je u nekoliko rečenica otkriti nam zbog čega je baš vaša čuvalica Top čuvalica Hrvatske. 

LINK NA PRIJAVU: https://bit.ly/3hmszag

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.