Native sadržaj Za klince kreativce 07. listopada 2023.

Ekološki, dramski, jezični... Vaš vrtić ima posebne kreativne programe? Prijavite ga i osvojite vrijedne nagrade!

Foto: Pexels

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Djeca u vrtiću kroz zabavu uče vrijedne životne vještine, a missMAMA u suradnji s Pandinim brlogom nagrađuje vrtić koji ih svojim posebnim programom u tome potiče!

Odlazak u vrtić veseli svako dijete, posebno ako ih u vrtiću čeka zabavan program radionica i aktivnosti. Za njih je vrtić vrijeme za igru i druženje s prijateljima, no vrijeme provedeno u vrtiću puno je više od same zabave. Predškolsko obrazovanje nije samo priprema za školu, nego i ključna faza u razvoju djece koja oblikuje temelje za njihovu budućnost.

Pravo na obrazovanje je jedno od osnovnih dječjih prava, a kvalitetno predškolsko obrazovanje omogućuje djeci da izgrade samopouzdanje i steknu vještine za nadilaženje problema kroz sustavnu podršku odgojitelja i igru s drugom djecom. Osim brojeva, slova i pjesmica, djeca u vrtiću uče i razvijaju socijalne, kognitivne i motoričke vještine, a uz pomoć odgojitelja i njihovog domišljatog pristupa odgoju se spremaju za školu i sve izazove koje donosi odrastanje. 

 | Author: Pexels Foto: Pexels

Prijavite svoj vrtić i osvojite igračke, društvene igre i slikovnice 

Kako bismo nagradili entuzijazam vrtićkog osoblja koje svojim radom motivira djecu i pomaže im da kroz radionice razviju u male kreativce, missMAMA bira vrtić s najzanimljivijim posebnim programom. Vaš vrtić ili vrtić u koje ide vaše dijete ima ekološke ili programe likovno-scenskog izraza, vrtlarenja, informatičke radionice, program ranog učenja stranog jezika ili sve to zajedno? Onda je odličan kandidat za prijavu! Važno je prijaviti se jer pobjednik osvaja i vrijednu nagradu sponzora Pandin brlogPaket igračaka koji će obožavati i klinci i njihove odgajateljice i odgajatelji - i koje će djecu animirati, zabaviti i naučiti.

U nagradnom paketu pronaći će se ponešto za svakoga - od CoComelon drvenih slagalica i Paw Patrol kreativnih setova koji će djecu potaknuti na kreativno razmišljanje, kinetičkog pijeska i dječjeg projektora i lampica "Pričam ti priču" koji će zaintrigirati njihovu maštu do društvenih igara Pero Ždero, Morski Ludopas i Vjerko Zvjerko koje će potaknuti razvoj socijalnih vještina. 

Pročitajte pravila nagradnog natječaja

Kako prijaviti svoj vrtić?

Sve što je potrebno je ispuniti obrazac koji se nalazi na linku i opisati koji to posebni program ima vaš vrtić ili vrtić u koji ide vaše dijete. Ako vrtić ima više posebnih programa možete ih navesti sve, a prijave traju do 2. prosinca u ponoć. Nakon završetka prijava uredništvo missMAMA portala i Pandin brlog biraju pobjednika, a jednom kada je pobjednik poznat, uručujemo mu nagradu sponzora. Sretno!

Fill out my online form.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.