Native sadržaj 14. lipnja 2024.

Testirajte Lupilu odjeću za djecu, podijelite s nama svoje mišljenje i osvojite Lidl poklon karticu!

Foto: Unsplash

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Drage naše mame, pozivamo vas da sudjelujete u velikom missMAMA testiranju Lupilu odjeće za mališane. Prijavite se za testiranje, a mi ćemo odabrati 100 čitateljica koje će imati priliku isprobati Lupilu odjeću, a potom ju i recenzirati. Svima koji ispune obrazac Lidl poklanja 10 eura na poklon kartici!

Obožavamo ljeto i sve te šarene i vesele modne kombinacije koje donosi za naše najmlađe, no isto tako nam je iznimno važno da odjeća koju nose bude kvalitetna i napravljena od prirodnih materijala. Koliko je teško pronaći krpice koje zadovoljavaju sve ove uvjete najbolje znaju mame, a upravo zato ih želimo zamoliti za pomoć.

Prijavite se za testiranje Lupilu odjeće za djecu

Najbolji način kako se uvjeriti odgovara li vašem djetetu određeni bodi ili majica je da ga isprobate, no ne možemo to uvijek procijeniti iz nekoliko trenutaka u svlačionici. Zato smo u suradnji s Lidlom odlučili organizirati recenziranje Lupilu odjeće za bebe veličine 62-92 i za starije klince veličine 98-128 koje se mogu pronaći na policama svakog Lidla. Vaš zadatak je testirati Lupilu odjeću za klince, a potom s nama podijeliti svoje dojmove. 

 | Author: Lupilu Foto: Lupilu

Kako bi dobili priliku sudjelovati u ovom važnom testiranju, najprije je potrebno ispuniti kratki obrazac, a mi ćemo izabrati 100 čitateljica koje uz svoje podatke napišu i najkreativniji odgovor na zadano pitanje - Koji je najvažniji kriterij pri odabiru ljetne odjeće za vaše dijete? Nakon toga će dobitnice imati priliku testirati Lupilu odjeću za djecu, a potom ju i recenzirati te ocijeniti. Na vaš e-mail koji upišete u obrazac poslat ćemo vam kratki anketni upitnik koji je potrebno ispuniti, a svima koji to učine Lidl će pokloniti poklon karticu u vrijednosti 10 eura koju mogu iskoristiti u svim Lidl trgovinama.

 | Author: Lupilu Foto: Lupilu

Lupilu odjeća za najudobnije ljeto

Od odlaska u vrtić, na plažu ili proslavu rođendana, Lupilu odjeća za djecu odlično će se uklopiti u svaku priliku. Osim što je uvijek povoljna, izrađena je od čistog pamuka koji je odgovorno uzgojen i prerađen, a uz to je i svaki print napravljen sa zaštitom prirode na umu. Ovi udobni pamučni komadi su iznimno nježni na koži djece, ali istovremeno i vrlo izdržljivi što znači da će se vaši klinci moći igrati, skakati i zabavljati u svojim novim Lupilu krpicama cijelo ljeto. 

 

Fill out my online form.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.