Native sadržaj Digni prstić za svoj vrtić 02. travnja 2024.

Zakoračili smo i u četvrti krug natječaja u kojem vaš vrtić može osvojiti vrijedne potpore

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Treći krug nagradnog natječaja Digni prstić za svoj vrtić bio je najuspješniji dosad po broju glasova! Hajdemo vidjeti može li četvrti krug oboriti nove rekorde i može li i vaš vrtić osvojiti vrijednu potporu.

Nakon što smo s rekordnim brojkama zatvorili treći krug nagradnog natječaja Digni prstić za svoj vrtić, otključali smo i četvrti krug ovog natječaja koji zajedno provode Pampers i portal missMAMA. U prethodna tri kruga ukupno je šest vrtića osvojilo vrijedne potpore uz koje će ostvariti lakše neke ciljeve o kojima su nam pisali. Ako ste i vi prijavili svoj vrtić, ali niste osvojili najveći broj glasova ili ste tek sad saznali za ovaj natječaj, ne brinite, nije kasno! Upravo kreće četvrti krug, a nije ni posljednji!

Važno je znati najprije da je sudjelovanje u natječaju vrlo jednostavno, ali zahtijeva malo truda. Od vas očekujemo da nam dočarate i riječima vjerno prenesete zašto baš vaš vrtić zaslužuje dobiti potporu uz koju može lakše ostvariti neki svoj cilj. U vašoj priči, tekstu, pjesmici želimo doznati zašto želite na ovaj način pomoći svom vrtiću te što bi se u vrtiću možda promijenilo ili popravilo kad bi vrtić osvojio priliku za ovakvu potporu.

Potpore o kojima govorimo raspodijeljene su ovako: vrtić koji dobije najviše glasova, osvojit će potporu u vrijednosti 3000 eura, dok će drugoplasirani osvojiti potporu u vrijednosti 2000 eura. Među pristiglim pričama stručni žiri će najprije odabrati 10 najboljih priča. Tih deset bit će postavljeno na ovom linku, gdje ćete moći glasati za najbolju, najdražu, najdojmljiviju, najdirljiviju. Nagrada će biti dodijeljena ili u obliku željenog predmeta/usluge ili u obliku poklon bona koji će moći biti realiziran u dogovorenom periodu trajanja na području Republike Hrvatske ovisno o odabranom projektu i koji će glasiti na ime dobitnika.

Ima još krugova

Ovaj četvrti krug nagradnog natječaja nije ujedno i posljednji, pa ovo nije niti posljednja prilika za osvajanje nagrade. Isto tako, ako nam sad u ovom krugu pošaljete priču, a ona ne osvoji nagradu, vaša priča ulazi i u idući krug natječaja. Ako ste pak vidjeli druge priče, pa poželjeli svoju promijeniti, dotjerati, i to možete. Jednostavno pošaljite novu prijavu.

Od potpora koje osvoje vrtići u nagradnom natječaju Digni prstić za svoj vrtić svi imaju koristi – vrtići, djeca, roditelji… Veselimo se vidjeti koliko ovakva potpora može usrećiti i odgojitelje i roditelje i djecu. Zato ako ste već razmišljali biste li sudjelovali ili ne, vrijeme je da prestanete razmišljati i napišete priču! Bez obzira na to u kojoj ste „funkciji“ u nekom vrtiću (odgojitelj, pedagog, roditelj…), bez obzira na to jeste li još uvijek u vrtiću, je li to vrtić koji je vaše dijete već završilo, a drag vam je… Jednostavno napišite priču! Priču koja će dirnuti stručni žiri, a onda i glasače.

Sve o natječaju Digni prstić za svoj vrtić možete pronaći na micrositeu našeg portala i upravo na tom linku možete pronaći i pravila natječaja, te još važnije - obrazac preko kojeg možete ispričati svoju priču te tako prijaviti vrtić. Tamo ćete moći i glasati za pristigle priče koje će biti objavljene.

Prijave su otvorene od 1. do 14. travnja 2024., a nakon tog žiri ima 5 dana (15.-20.4.2024.) za odabir 10 najboljih priča. Tih 10 priča potom će biti objavljene na ovom linku, i to od 21.4. do 30.4., te će u tom razdoblju vaši glasovi odlučiti o pobjedniku.

Pišite i javite svima!

Sretno!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.