Zelena kakica, oblacenje za po doma,kamenac

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamadrama

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Mame! 
    Malac danas 2mjeseca , na ad uz minimalno dojenja (vise kao tjesilica), bio na nan1 , mucio se. s kakanjem al akl bi se pokakao bilo je normalne boje, presli smo na nan sensitiv sad kaka svaki dan ali kao da se je najeo spinatat , odlicne je volje nema grcice ali svaki dan takva stolica. 

    Drugo prokuhavamo vodu iz spine, u padelici ostane koma masu kamenca , neda mi se kupovat britu jer navodno nije od neke ekstra koristi. 
    I trece kako bebace oblacite za po doma i po noci, po noci je cca 20 u sobi, preko dana 22-24 u kuci. Po noci stavim body dugi rukav i tuticu pokriven poplunom, preko dana je u body dugi rukav i hlacice ili body kratki rukav i tutica dugi.

  • Mia1234

    Broj poruka: 13

    Prijavi adminu

    Zbog boje stolice se ne trebate brinuti. I moja cura je bila na nanu sensitiv i isto je bila takva boja, to je normalno za tu hranu. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.