Trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Deleted user

    Broj poruka: 43

    Prijavi adminu

    Imam prilično neredovite cikluse, otprilike 24-27 dana(najčešće 26.-dan), zadnja mjesečnica mi je bila 1.9.2019., iduća bi bila negdje oko 27.ili 28.9…kako ja “planiram”..u zadnjih par dana sam imala dva odnosa u kojima je dečko ejakulirao u mene i zanima me kada najranije mogu napraviti test ?
    I mislite li da je moguća trudnoća…
    Jer prije 2 tjedna je dečko svršio po njoj ali mislim da je malo i iscurilo prije nego je izvadio

  • Disaaa_20

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Ćao, nova sam💙
    Imam 20 godina i 2 godina sam u braku, vec 1 godina radimo na bebi ali bezuspješno.
    Inače ciklus mi je neredovan, imam samo 3 dana i to skroz slabo. Doktor mi svaki put kaze ima nešto ali ne znam šta je, wtf? Trebala sam dobiti 08.10.2019 ali nisam imam samo bjeli iscjedak I nešto kao malo ali skroz malo bljedo rozo na papiru, sta je to?
    Neki mi govore da imam mozda Miom, da su mi hormoni poremećeni..
    Pre pola godina koristila sam Inofolic 9 kutija sam popila I uz to Klomifen ali nista. Sada sam sebi uzela mini mikroskop to moras svaki juto raditi I on ti pokaze dali ima ovulacija, za sad nije bila..
    Pomoć, savjet nesto😓😕

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.