Trudnoca

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ireena18

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Drage moje
    Prosli tjedan mi je kasnila menstruacija,napravila sam dva digitalna testa koja su mi pokazali da sam trudna od 1-2 tjedna,izvadila sam krv i B-HCG mi je bio 19.65,po tome kao ispada da sam trudna tri tjedna,u četvrtak sam počela krvarit ali skroz malo krvarenja koje je prestalo sa subotom ujutro,u ponedeljak ovaj sam bila kod doktorice i napravila mi je ultrazvuk i rekla mi je da nisam trudna i da je to možda bila biokemijska trudnoća.Meni nije jasno Zasto mi je i obadva testa i ovo u krvi pokazalo da sam trudna a doktorica kaže da nisam.Dali postoji mogućnost da doktorica nije mogla vidjet na ultrazvuku da sam trudna???

  • miina

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    ja bas imam problem kasni mi vec 8 dana prije 2 dana sam kupila test stapic neki bzv pokazo mi je jednu crtu nista a jos ne dobivam 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.