RTG pluća i pozitivan test

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hvatacicasnova

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Pozdrav cure.
    05.10.2021. pozitivan test na trudnoću , nitko sretniji od mene i muza jer smo priželjkivali bebu. 
    Dijete od 3 godine se razboli u međuvremenu i pošalju nas raditi RTG pluća. Ni na kraj pameti mi nije bio taj pozitivan test i trudnoća od čitave zavrzlame s malim. Jutros sam se sjetila da snimanje nije poželjno pogotovo u ranoj trudnoći. Meni su stavili olovnu kecelju i držala sam mu rukice dok je on snimao pluća. Utješite me molim vas. Pojest će me grižnja savjesti.

  • vickivale

    Broj poruka: 352

    Prijavi adminu

    Slicna situacija je opisana prije par dana, imala si pregacu, rtg je mala doza zracenja a i trudnoca je jos uvijek u fazi sve ili nista. Pricekajte pregled, ako je sve oke najvjerojatnije ce i biti sve oke. 

    Dvojajcane blizanke 🍒
    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.