Promuklost

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Bisera

    Bisera

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Moj sin ima punih sedam mjeseci.Nije bio prehlađen ali je promukao.Ujutro kad se probudi uvijek glasno viče,u igri i kad nas ugleda.U petak smo bili na sistematskom i dobio je bocu,Doktorica nije pregledom ustanovila ništa da je grlo upaljeno .Zanima me da li Vaše dijete isto tako u ovoj dobi se glasa.On kad ne viče onda kad guguće normalan mu je glas.

  • Avatar Bisera

    Bisera

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Sve je ok.Promuklost je bila zbog vikanja.

  • Avatar Suby

    Suby

    Broj poruka: 73

    Prijavi adminu

    Cure da podignem temu..sinoć sam primjetila da je curka ima 2,5mj promukla,MM kaže ma nijje to ti se čini. kad jutros još više..U četvrtak smo nabavili klimu jer stanujemo u potkrovlju i neizdržive su ove vručine,pa je preko dana radila više a po noći smo palili svakih par sati kad osjetimo da je vruće. da li je moguće da je promukla od klime,da je možda zrak suh? Temp.nema,i ovako je vesela,samo tak mi ju je žao kad guguće jer je promukla,neznam jel ju boli i grlo :(


  • Avatar Suby

    Suby

    Broj poruka: 73

    Prijavi adminu

    Evo jutros smo imali zelenu stolicu,cekamo da dr.pocne raditi pa je vozimo. Nadam se da nije nesto ozbiljno :(


Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.