Pretjerujem ili?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Deleted user

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Hej, molim vas pomoc. Znaci prvi puta sam imala odnos sa deckom i koristili smo kondom,svrsio je u mene(sa kondomom). Napravili smo to u plodnim danima(znam,znam neodgovorno ali desilo se). Od tada je proslo 8 dana. Opcenito sam uzasno paranoicna oko ovakvih stvari pa je moguce i da preterujem. Uglavnom, pitala sam njega on je 100% siguran da je sve bilo kako treba,tj da nije npr kondom pukao ili slicno. No mene brine sto ja kao da imam simptome.. tj vec 2. ili 3. dan ujutro kad se dignem malo vrtoglavica(uzimajuci u obzir da proteklih dana sam malo spavala i bila opcenito iscrpljena te bila prehladena). Probava mi je i vise nego dobra, hrana normalno,osim sto jucer nisam imala apetita al sam se osjecala bolesno(takoder hara prehlada sada)i otisla sam spavati poslijepodne i spavala sve do jutra. Temperatura mi nije povisena bas osim tu i samo ide do 36. a meni je normalna oko 35.6..imam bolove u ledima ali tek od prekjucer a imala sam neke jace sportske aktivnosti tako da me vec znalo i prije boljeti u tom podrucju. Nemam nikakvih problema tipa sa mirisima,iscjedak imam,jucer ga nisam imala kada sam se osjecala kroz cijeli dan lose. danas je sve normlano. Apetit mi se vratio kao i prethodnih dana na normalno,ne pisam cesto(tj sve je kao i inace) jedino sto me bole leda,glava s grlom,i povremeno doljnji dio trbuha ali bol nije jaka nego cisto prolazna,i grudi su mi normalne.Mjesecnica bi mi trebala doci za kojih 7 dana s time da meni ciklusi nisu tocni u dan..Pa je li moguce da sam trudna ili mi je to prije mjesecnice plus na to sve neka prehlada? Ispricavam se stvarno sto gnjavim ali kako sam vec spomenula da sam histericna oko tih stvari pa si jos dodatno samo stvaram pritisak,pa su simptomi tu i inace koje imam prije mjesecnice samo sto sada podetaljno pratim svaki pa mi se pricinjava?

  • Avatar barbiemama

    barbiemama

    Broj poruka: 1577

    Prijavi adminu

    koristili ste zaštitu, nisi trudna. i nije neodgovorno ako je svršio u tebe, koristeći kondom. opusti se, paničariš bezveze 😊

    [lilypie.com]

  • Deleted user

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Hvala!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.